Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » A bloggerek keresnek pénzt?...

A bloggerek keresnek pénzt? Ha igen mennyit?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert tegnap készítettem egy blogot és ahogy megírtam az első bejegyzést estére szó szerint 2E+ látogatóm jött, mára már megvan pontosan: 5,026

kicsit sem értek a blogoláshoz, de szerintem ez nem rossz arány. Szóval igen...pl. 1E látogatóért mennyi pénzt lehet keresni? vagy ez nem így működik? trollok kimeljenek pls.

2016. jún. 8. 21:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Akik blogolással keresnek azoknak inkább százezres, milliós nézettségük van.
2016. jún. 8. 21:47
 2/12 A kérdező kommentje:
igen, akiknek meg van a blogjuk legalabb 10 éve azoknak biztos millio nezettségük van, de én tegnap csinaltam és jött 5E szerintem ez nem lehet annyira rossz
2016. jún. 8. 21:54
 3/12 anonim ***** válasza:
A bevételed egyenlő \int_{-\infty}^{\infty}e^{-x^2}dx
2016. jún. 8. 21:58
 4/12 anonim ***** válasza:

1000 látóval semmit. Ez egy alap szint.

Napi 5-10e-egyedivel lehetne reklámmegjelenítésből havi szinten pár 10e forintot kiszedni.

Persze ha webshopod van és napi 10e-egyedid aki a témában érdeklődik, akkor több milliót is kereshetsz.

a legtöbb blogger semmit se keres.

2016. jún. 8. 22:24
 5/12 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelt a téma, de igazából külön keresetet nem igen lehet csak tiszta blogolással elérni.

Bár szép arány, amit elértél már az elején, és lehet érdemes lenne adwords-el próbálkozni majd, ha a tendencia esetleg növekszik ez a szint. Ennyiből nem fogsz tudni havi 1-2 tízezret keresni, de mondjuk fél-év alatt összejöhet pár tízezer, kattintástól(tehát nem látogatástól) függően.

2016. jún. 9. 09:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Link??? Ez nem reklám tehát kiírhatod, de ha félsz, akkor privátban is jöhet :)
2016. jún. 9. 21:50
 7/12 anonim ***** válasza:
soha nem fogsz a blogoddal pénzt keresni, ahhoz milliós nézettség kellene
2016. jún. 10. 00:06
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. (az értelmeseknek)
2016. jún. 11. 20:31
 9/12 anonim válasza:

Ne hagyd hogy elkedvetlenítsenek, az 5K egy nap alatt nagyon szép első posztra! :D

Na ami a pénzkeresést illeti. Csak azzal h írsz, tényleg nem fog menni. Adwords és ezekhez nagyon sok látogató szükséges és igy is minimális a kereset. De. Ha a közösségi médiákat összehangolod, ott vagy minden (számodra szimpi) platformon, brandet építesz magadból és a blogodból és a néhányezer odatévedő látogatóból visszatérő, facebookonoslájkoló, elhivatott rajongó lesz - na akkor egy idő után megtalálnak a cégek, szponzorok, partnerek.

5K Instagram követővel már lehetséges (apró)pénzt keresni, azon felül meg többet is.

2016. jún. 12. 09:47
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen :)
2016. jún. 24. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!