Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ezzel nagyobb lehet a nyerési...

Ezzel nagyobb lehet a nyerési arányom (tippmix)?

Figyelt kérdés

Régen vettem sorsjegyeket majd azt abbahagytam maradt csak a tippmix, fogadtam mindenféle sportágra és minden nap, aztán már nem mindig és mára csak a foci. De mintha még ez is a "bőség zavara" lenne. Tanácsot adó fórumokon olvastam hogy csak 2-3 bajnokságra fogadjak melyeket ismerek. Én most leszűkítettem a kört a következőkre (csak az adott első osztály és olyan kupa melyen 1. osztályú csapatok játszanak): Anglia, Spanyolo., Olaszo., Németo., Franciao., Portugália, Ukrajna (utóbbi 3-nál csak az ismeretebb csapatok meccseit figyelem) emellett Nemzetközi klub és nemzetközi válogatott.

Mert például egy török, román vagy olasz B meccset sose tudok eltalálni, mivel nem ismerem őket, vagy egy spanyol kosárlabdánál még az 1.20 as is elmegy.

És jövőre csak ezt a 7 bajnokságot figyelném + Nemzetközi

Habár az is kérdéses mert az EL-ben szoktak bundázni.

De egy EB-n vagy BL-n vagy VB selejtezőn kizártnak tartom ezt. Ti hogyan gondoljátok?

2016. máj. 25. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:

A tippmixx sokkal jobb, mint a sorsjegy, mert a sorsjegynél a nyeremény 60-65%-át ossza vissza, a tippmixxnél az iroda marzsa csak 5-7% (tehát átlagos visszaosztás 93-95%).

Ez azt jelenti, hogyha a játékosok nagy részénél jobban értesz a témához akkor akár nyerőre is kijöhetsz.

Amit írsz az jó, viszont én még tovább szűkíteném, akár 2-3 bajnokságra maximum.

2016. máj. 25. 20:00
 2/5 A kérdező kommentje:
igen igazad van, de akkor elesek olyan csapatoktól mint Dinamo Kijev, Sahtar Doneck, Porto, Sporting, Benfica, Braga, Lyon, PSG, ez csak 8 csapat amit figyelni kell, mellette a 4 nagyobb bajnokságot, bár a németeknél sem nagyon szoktam rakni, mert ott sem ismerem a "kisebb" csapatokat, csak részben.
2016. máj. 25. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:

"ez csak 8 csapat amit figyelni kell"

Meg gondolom azokat is figyelni kellene akivel játszanak, nem?

2016. máj. 25. 22:24
 4/5 A kérdező kommentje:

nyilván :D

de akkor sem a bajnokság összes többi csapatát

2016. máj. 26. 12:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó komment , vagyis a kérdezőnek üzenem : A bajnokságban mindenki játszik mindenkivel ... Tehát gratulálok a taktikádhoz miszerint csak 8 csapatot figyelsz :D :D
2016. jún. 6. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!