Ezzel nagyobb lehet a nyerési arányom (tippmix)?
Régen vettem sorsjegyeket majd azt abbahagytam maradt csak a tippmix, fogadtam mindenféle sportágra és minden nap, aztán már nem mindig és mára csak a foci. De mintha még ez is a "bőség zavara" lenne. Tanácsot adó fórumokon olvastam hogy csak 2-3 bajnokságra fogadjak melyeket ismerek. Én most leszűkítettem a kört a következőkre (csak az adott első osztály és olyan kupa melyen 1. osztályú csapatok játszanak): Anglia, Spanyolo., Olaszo., Németo., Franciao., Portugália, Ukrajna (utóbbi 3-nál csak az ismeretebb csapatok meccseit figyelem) emellett Nemzetközi klub és nemzetközi válogatott.
Mert például egy török, román vagy olasz B meccset sose tudok eltalálni, mivel nem ismerem őket, vagy egy spanyol kosárlabdánál még az 1.20 as is elmegy.
És jövőre csak ezt a 7 bajnokságot figyelném + Nemzetközi
Habár az is kérdéses mert az EL-ben szoktak bundázni.
De egy EB-n vagy BL-n vagy VB selejtezőn kizártnak tartom ezt. Ti hogyan gondoljátok?
A tippmixx sokkal jobb, mint a sorsjegy, mert a sorsjegynél a nyeremény 60-65%-át ossza vissza, a tippmixxnél az iroda marzsa csak 5-7% (tehát átlagos visszaosztás 93-95%).
Ez azt jelenti, hogyha a játékosok nagy részénél jobban értesz a témához akkor akár nyerőre is kijöhetsz.
Amit írsz az jó, viszont én még tovább szűkíteném, akár 2-3 bajnokságra maximum.
"ez csak 8 csapat amit figyelni kell"
Meg gondolom azokat is figyelni kellene akivel játszanak, nem?
nyilván :D
de akkor sem a bajnokság összes többi csapatát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!