Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Tudnátok olyan oldalt ajánlani...

Tudnátok olyan oldalt ajánlani ahonnan használt konzol játékokat, kiegészítőket tudok vásárolni nagyobb tételben vállalkozásom számára?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudnátok olyan oldalt ajánlani ahonnan használt konzol játékokat, kiegészítőket tudok vásárolni nagyobb tételben vállalkozásom számára? Honnan szerzik be ezeket? A válaszokat előre is köszönöm.
2016. febr. 4. 10:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Nane... Az előbb válaszoltam a másik kérdésednél alaposan, részletesen, de ez most... komolyan úgy akarsz egy boltot nyitni, vállalkozást indítani, hogy minden lépésedet itt tudakolod meg, itt fogják megmondani a gyakorin? És mi mondjuk meg Neked, hogy hol vedd meg a konzolokat ?(mikor ráadásul a másik kérdésednél még azt is leírtam, hogy boldog-boldogtalan az Aliexpressen meg az ebay-n veszi...)

Hát kész vagyok :D

Bocs, hogy ezt mondom, de így semmiképpen ne indíts vállalkozást, hogy mások mondják meg Neked, honnan szerezd be. Arról nem beszélve, hogy a vállalkozások egyik titka, hogy hol lehet olcsón beszerezni és drágán eladni - hiszen ebből élnek. Hülyék lennének elmondani.

2016. febr. 4. 11:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Ajánlom a vatera böngészését, vannak emberek, akik egész gyűjteményektől akarnak megszabadulni.
2016. febr. 4. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!