Egy kocsmát szeretnék nyitni, akinek van már tapasztalata segítene?
Azt hallatom hogy ha leszerződöm egy sör kiszállító céggel, akkor azok beszerelik a sorcsapot co palackot és még adnak egy kis pénzt indulásnak!
Ez mennyire igaz? Pontosan hogy működik? Nem bírom kivárni a keddet, ugyanis akkor beszélek majd az üzletkötővel..
segítsetek milyen lehetőségeim vannak?
Italnagyker is helyez ki sörcsapot, adhat árut halasztott átutalásra, rendezvényre bizományos árukészletet szállítóval, amit utólag számoltok el. Ehhez a szerződön felül eleve kezes fog kelleni, ha ilyet akarsz már induláskor is, de még olyannal nem találkoztam, hogy ők pénzeltek volna egy kocsmát. Igaz nem egyel voltam, vagyok én is szerződésben.
Egyébként meg a szerződési feltételek attól függnek, melyik cég üzletkötőjével beszélsz, ezek a dolgok nem általános érvényűek minden cég esetében és meghatározott feltételekhez kötöttek (pl. kizárólagosság a termékekre, kötelező mennyiségek, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!