Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egy kocsmát szeretnék nyitni,...

Egy kocsmát szeretnék nyitni, akinek van már tapasztalata segítene?

Figyelt kérdés

Azt hallatom hogy ha leszerződöm egy sör kiszállító céggel, akkor azok beszerelik a sorcsapot co palackot és még adnak egy kis pénzt indulásnak!

Ez mennyire igaz? Pontosan hogy működik? Nem bírom kivárni a keddet, ugyanis akkor beszélek majd az üzletkötővel..

segítsetek milyen lehetőségeim vannak?

2016. máj. 15. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:
kihozzák a sört hordóban, a többit meg oldd meg magad. Pénzt azt biztos nem fogsz látni... max hitel formájában.
2016. máj. 15. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát én a helyedben előbb a könyvelővel beszélnék meg az okmányirodával, hogy milyen engedélyek, végzettségek kellenek és csak utána az üzletkötővel.
2016. máj. 15. 22:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Az engedélyek már megvannak, mert működő üzlet volt..!
2016. máj. 16. 11:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Italnagyker is helyez ki sörcsapot, adhat árut halasztott átutalásra, rendezvényre bizományos árukészletet szállítóval, amit utólag számoltok el. Ehhez a szerződön felül eleve kezes fog kelleni, ha ilyet akarsz már induláskor is, de még olyannal nem találkoztam, hogy ők pénzeltek volna egy kocsmát. Igaz nem egyel voltam, vagyok én is szerződésben.

Egyébként meg a szerződési feltételek attól függnek, melyik cég üzletkötőjével beszélsz, ezek a dolgok nem általános érvényűek minden cég esetében és meghatározott feltételekhez kötöttek (pl. kizárólagosság a termékekre, kötelező mennyiségek, stb.)

2016. máj. 16. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!