Kocsmát szeretnék nyitni, valaki tud segíteni mekkora tőke kellene, valamint milyen engedélyek, végzettség?
Van egy egyszerű tanácsom: ha nem vagy vendéglátós, hanyagold...
És nyilván nem vagy, mert akkor nem kérdeznél ilyeneket...
Ha nincs tapasztalatod, nem ismered egy vendéglátó egység üzemeltetésének a folyamatát, akkor veszett fejsze nyele.
És ne mondd, hogy felveszel valakit, aki ért hozzá, mert akkor hamarabb lehúzhatod a rolót, mintha te állnál a pultba...
Üdv: egy 15 éve ebben dolgozó
Sajnos az első hozzászóló jól látja a helyzetet. Ha a szakmában vagy, kisebb a veszteséges működés esélye, emellett az áruösszetétel és beszerzési forrás, esetleg fizetési megoldások sem okoznának gondot, mert abba nem minden esetben kell külön tőkét befektetni.
A saját és bérlés között pedig vannak szempontok amik alapján eldönthetők melyik a célszerű . Zenegépre nem fizetnék külön jogdíjat sajátba, hacsak nem alkalmi vételben benne lenne az árban.
Vendéglátó üzletvezetői kell, vagy neked, vagy alkalmazottnak, - aki meg nem biztos, hogy nem fog idegen áruzni, ha a tulajnak nincs akkora rálátása sem az egészre, hogy pl. mi a stand - .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!