Régi álmom egy interenetes vállalkozás létrehozása. Valakinek van tapasztalata?
Webfejlesztő vagyok immáron 4 éve. Rengeteg szolgáltatást fejlesztettem már, Facebook alkalmazás (300 ezer like), mobilos alkalmazások, logisztika (évi 3 millió dolláros forgalom), netes szolgáltatások, pénzügyi szolgáltatások stb. Mivel fejlesztő vagyok, legtöbbször belelátok a pénzügyi adatokba. Látom milyen pénzek jönnek be egyes alkalmazásokon ami eléggé inspiráló számomra. Szeretnék én is valami saját dolgot létrehozni. Valamit amiből akár passzív jövedelem is jönne. 4 év alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, elvégeztem az egyetemet gazdasági irányban is. Saját ötleteimmel vagy az a baj hogy már hatalmas a konkurencia, vagy pedig nem tudom az emberekhez eljuttatni az ötletet, nem vagyok jó marketingből.
Az mindig is rejtélyes számomra hogy ezek a cégek hogy indultak, milyen erőforrásokkal stb. Én csak egy fejlesztő vagyok, ebben viszont remek. Szeretnék azonban vállalkozói szintre lépni. Hogyan tudnék fejlődni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!