Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » A kérdésem lent (méhészet)?

A kérdésem lent (méhészet)?

Figyelt kérdés

Támogatás után keresgélek

Nemrégen m jutott az eszembe hátha lehet valamit igényelni

Na de meddig év végéig? Es mennyit stb? Semmi érdemleges nincs az interneten

Idén kezdem önállóan a meheszkedest eddig apukám mellett tanultam 4 evet

Megvannak a meheim! Kaptárak stb de meg hiányzik ez az es egy baleset végett minden méhészet re szánt pénzem elment

Az en meheim csak a napraforgó idejére állnak be tehát meg nem lesz hasznom

Ki milyen támogatást ismer vagy mit kell ezekről tudni es a feltételekről, nem nagy összegre vagyok csak kisebb összegű támogatásra hátha sikerül valamit tennem az ügyben

Pl 2-4 millió Ft

21L

2016. máj. 2. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:
A falugazdász intézi az ilyen ügyeket, beszélj vele.
2016. máj. 3. 06:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak senki sem tudja kiaz.:/
2016. máj. 3. 10:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztosan van valaki aki földeket művel az ismeretségi körödben, azoknak kötelező jelentkezniük a falugazdásznál, egyébként meg legalábbis ezen a vidéken a polgármesteri hivatalokban ki van rakva a hirdetőtáblára a falugazdászok ügyfélfogadása.
2016. máj. 3. 13:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben. Utana jarok. Koszonom.
2016. máj. 3. 14:46
 5/6 szabóméhészet ***** válasza:

szia

ha méhész vagy,meg apukád is méhész akkor ti nem ismeritek az omme oldalt a méhészfórumot? nem jár a Méhészet?

40ezer euro a fiatal gazda pályázat,de szerencsés lenne ha már megszünne.felhigult miatta a szakma,boldog boldogtalan méhész lesz,mert csak a pénzt látja benne.

az idei év majd rendbeteszi a dolgokat,a betelelt 1,1 millió méhcsaládból elpusztult 200ezer,a méz ára a béka segge alatt van,kirostálódnak a pénzért haszonért méhészkedők.

én 30éve méhészkedek,7évet dolgoztam külföldön,és büszke vagyok rá hogy egyetlen euro támogatás nélkül méhészkedek.

a méhészet drága hobby,és csak szép lassan fejlesztve lehet eredményt elérni.

én is el tudnék költeni 10-12 millát elég gyorsan,de annak van becsülete amiért megdolgoztam és nem ingyen kaptam.

2016. máj. 3. 21:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Szia

Hallottam arról de nem hajtok akkora összegre en csak tovább szeretnem vinni apu méhészetet később :) es addig is belekezdeni kis mértékben

En is beszüntetnem az ilyen magas összegű támogatásokat de vannak minimálisak is es szerintem az nem olyan rossz dolog

Sőt nem is a támogatások a rossz dolgok hanem az emberek akik megkapják beleszédülnek vesznek száz család mehet kezdőként es csak árt vele mint segít

Sajnos pénzen nem lehet tudást venni

En nem CSAK pénz miatt teszem persze azért is de van menne szeretet es izgalmas szakma szerintem ebben nőttem fel

Ez az év valóban borzalom lesz :((( annyira szomorú vagyok

Hihetetlen hogy így odalett az akác is ...:(

2016. máj. 3. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!