Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Láttam egy hirdetést, hogy...

Láttam egy hirdetést, hogy eladó egy szexpartner kereső portál. Szerintetek vegyem meg?

Figyelt kérdés
Csak 300.000 Ft-t kérnek a portálért. Nekem van 200.000 Ft-om és haverom az autómat 300.000 Ft-ért megvenné. Akkor meg tudnám venni a portált és a maradékból vehetnék egy Suzukit. Vágjak bele?
2016. máj. 1. 19:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

1000 ilyen oldal van de az 1001-ik is megél belőle.

Mi is indítottunk ilyet és nincs gond vele.

Az igaz hogy ha nagyon sikeres akarsz lenni vele akkor több 10 milla is kellhet, de az is igaz lehet hogy mondjuk egy kész CMS-l indulsz és kitermeli egy jól megírt oldal, és reklámját.

De száz szónak is egy a vége amíg nem csinálod addig biztos nem fogod megtudni, hogy nyersz vagy buksz.

2016. máj. 2. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!