Láttam egy hirdetést, hogy eladó egy szexpartner kereső portál. Szerintetek vegyem meg?
Figyelt kérdés
Csak 300.000 Ft-t kérnek a portálért. Nekem van 200.000 Ft-om és haverom az autómat 300.000 Ft-ért megvenné. Akkor meg tudnám venni a portált és a maradékból vehetnék egy Suzukit. Vágjak bele?2016. máj. 1. 19:36
1/11 anonim válasza:
Azt se tudjuk mi a portál címe, mekkora a látogatottsága.
Mennyire komoly a rendszer, mennyi "ügyfele" van, mennyi bevételt termel, stb....
Ezzel a hozzáállással inkább add oda a pénzt egy csövesnek, ugyanaz az eredmény.
2/11 anonim válasza:
Pénzkidobás.
Napi 120 látogatója van (www.websiteoutlook.com), alig van rajta tartalom.
A konkurens Rosszlányoknak napi 40 ezer.
A fillért sem éri meg erre kiadni, ráadásul ha felakarnátok futtatni, akkor a honlap árának többszörösét kéne belefektetni.
Ráadásul maga a honlap is elég gagyi.
Egy webprogramozó
3/11 A kérdező kommentje:
A rosszlányok nem eladó és ha az lenne gondolom sok millió lenne az ára. Ha újat akarok csinálni akkor olcsóbban megúsznám?
2016. máj. 1. 20:13
4/11 anonim válasza:
És hol olvastad ezt a hirdetést?
Szerintem ez a kérdés semmi más, mint az oldal ingyen reklámozása.
5/11 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy olcsóbban vagy drágábban úsznád-e meg, hanem arról, hogy a két nagy oldal mellett komoly beruházás nélkül nem fogsz tudni labdába rúgni.
6/11 A kérdező kommentje:
csakapro.hu olvastam a hirdetést.
2016. máj. 1. 20:20
7/11 A kérdező kommentje:
Mekkora tőke kellene a reklámhoz?
2016. máj. 1. 20:20
8/11 anonim válasza:
legalább 10 millió forint kellene reklámokra, oldalfejlesztés is lenne vagy 3 millióba. De nincs szükség ilyen oldalra, mert már van. Mitől lenne ez az oldal jobb mint a már meglévő 3 nagy és a rengeteg hasonló kis oldal?
9/11 anonim válasza:
Par millio. Es fennall a kockazat, hogy amit vasarolsz, egy bughalmaz, azaz hasznalhatatlan.
10/11 anonim válasza:
Egyáltalán legálisak ezek az oldalak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!