Ebből szerintetek lenne kis zsebpénz?
Én arra gondoltam, hogy ha összejön egy csapat, akkor közösen csinálunk honlapot, fejlesztjük és majd később jöhetnek a fizető reklámok, kezdésnek meg a Google Adsense.
Nem ilyen szarságra gondoltam, hogy küld 600 ft ot és akkor majd...
Még nincs csapat, össze szeretnék hozni egyet, célom a kérdéssel az volt, hogy kikérjem a véleményeteket, hogy ez okos dolog e, és esetleg itt valakit érdekel a dolog.
Hát milyen kritériumai vannak ennek a dolognak. hogy működjön.Én személy szerint honlapot össze tudok hozni, előbb ingyenes honlap, majd ha megy a dolog akkor fizetőset...internetet ismerem, kezdő reklámokat is.Csak szerintem ezt többen jobb csinálni, főleg ha van valaki aki tud angolul... meg szeret írni, netezni... ha valakit érdekelne és menne a dolog, akkor bejöhetne.Sok kreatív ötletet össze lehetne hozni szerintem.
Internetet ismerem, kezdő szinten honlapot tudok csinálni, google adsense , kreativitás...
Ezért kéne csapat, hogy közösen szerintem jól menne a dolog...
és van e sok tőkéd, kapcsolataid s?
mert ha nincs pénzed kapcsolatok, akkor a kutya sem fog veled szóba állni.
hisz szakmailag nem tudsz letenni az asztalra semmit így gyakorlatilag, csak egy "főnök" lennél ez pedig kevés.
olyan mintha én odamennék x darab építészhez és azt mondanám, hogy alakítsunk már közösen egy építőipari céget, ők lesznek a szakemberek én meg a főnök, ők lesznek én a csapatom, persze se pénzem se kapcsolataim, tehát semmi hasznomat nem vennék.
így gondoltad?
javíts ki ha tévedek és több dolog van a birtokodban.
Itt senki...köztük én sem beszéltem arról, hogy egyből milliókat hozó vállalkozást akarok nyitni...sőtt ez nem is vállalkozás, hanem szórakozás.Arról sem beszéltem, hogy főnök lennék.Mindenki egyenrangú, közösen létrehoznánk egy weboldalt szórakozásképp, mindenki írhat különböző témákat ..és ha már olyan az oldal, hogy azt mondom, hogy igen érdekel néhány embert és lehet rárakni reklámokat, akkor a későbbiekben lehet, hogy megérik a munka gyümölcse és szétosszuk a kis hasznos.
Egyáltalán nem beszéltem olyan dolgokról, amiket leírtál, se arról, hogy főnök akarok lenni, se arról, hogy befektetni akarok és se arról, hogy ez egy befektetői válalkozás lenne.
Csupán egy kis csapat, aki csinál egy honlapot, fejleszti és hátha összejön a reklámokból kis pénz... ezért nem értem, mert sehol nem igértem fizetés.
de nem érted, hogy egy ilyen csapatban ha te nem tudod kivenni a részedet szakmailag vagy irányításilag, akkor nincs helyed.
rendben akkor másképp kérdezek.
hogyan győznéd meg a valódi szakembereket arról, hogy ő nekik veled kell csapatot létrehozniuk és nem egymással téged kihagyva a buliból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!