Külföldi partner nem tud jól angolul, és telefonon nem értettem, amit mondott, de nem szóltam neki, gond lehet ebből?
Figyelt kérdés
Annyit megragadtam, hogy küldeni fogja a szerződést, meg elismételte, amiket írásos formában levélben is megbeszéltünk.
A megállapodásunkra vonatkozó kitételeket mindképpen az írásos dokumentum fogja meghatározni.Akkor ez a beszélgetés csak tájékozódó jellegű lehetett?
Nem akartam megsérteni a partnert,hogy mindig visszakérdezek,mert nem lehetett érteni a motyogását.
2011. aug. 15. 15:42
1/3 anonim válasza:
Egy meglévő konkrét partner, akivel már kapcsolatban vagy? Csak mert nem mindegy...
2/3 A kérdező kommentje:
Persze,kapcsolatban vagyunk,most fogjuk megkötni a szerződést.
2011. aug. 15. 16:26
3/3 anonim válasza:
Úgyis a lényed írásban lesz lefektetve, az a fontos. Én a Ferihegyen fülelek gyakran, a hangosbeszélő olyan hortobágyi nyelvjárásban beszél angolul, hogy csak kitalálom, mit is akar mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!