Hogyan lehet saját IT cégem?
Szeretnék a jövőben egy informatikai vállalkozást és a kérdés az lenne,hogy hogyan kéne belekezdeni?
Saját termékeimet hol és kinek muatssam be stb.?

mi a terméked?
ki(k) a célcsoportod?
hogyan tudod elérni a célcsoportodat?

#1 valaszolok en helyette: nincs semmifele termek, igy nincs celcsoport sem, tehat nem kell es nem is lehet senkit elerni. a kerdezo kb. 15 eves lehet, annyit tud, hogy az "IT ceg" mostanaban meno, es sok penzt hoz.
Kerdezonek: mukodo vallalkozasod akkor lesz, amikor sikerul eladhato termeket vagy szolgaltatast eloallitanod.
Ebből a kérdésből te honnan veszed hogy 15 éves vagyok??
Nyilván itt nem árulom el,hogy mi a fejlesztés(ünk),de van.
Csak annyi az egész,hogy van egy informatikai termékem(ami kézzel fogható dolog,fizikai,de többet nem árulhatok el) és szeretnék céggé alakulni.
3-an csináltunk a terméket amúgy,tehát közös dolog.
...szóval nem értem,hogy egy ilyen miatt miért kell így letámadni?
Sehol nem mutattuk be amúgy még a terméket,ezért is kérdeztem.

'Ebből a kérdésből te honnan veszed hogy 15 éves vagyok?? '
Akkor kevesebb...
Egyebkent pl. Bt.-t tudsz alapitani, ha nem egyeni vallalkozokent csinalnad, kell hozza nemi penz, ugyved, konyvelo (ez utobbit havonta fizetned kell akkor is, ha nincs beveteled). Nagykorusag feltetele barmilyen vallalkozasi formanak, csak szolok.
Mellesleg tele van a net cegalapito irodakkal, ha eddig sem jutottal el a google-lel, van nemi ketsegem a te 'informatikai' termeked es a leendo ceged eletkepessege tekinteteben.

Nem tudom mit kell titkolózni, magyarok 98%a pesszimista, szóval nem fogja sem lenyúlni sem megvalósítani, mert szerintük a cégek csakis csalásból meg lopásból tudnak megélni.
Elmész a szabadalmi hivatalba, és levédeted, utána alapítasz egy céget 3 misiért, és mehet is a termék árulása.

"Ebből a kérdésből te honnan veszed hogy 15 éves vagyok?? "
Aki az informatikai szektorban fejleszt, és az internetről nem tudja maga összeszedni, hogy mi kell egy IT cég alapításhoz, az nyilvánvalóan zseni, de vagy általános iskolás, vagy óvodás, mert a való világról nem tud szakszerűen információt gyűjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!