Családi vállalkozás?
Ha Szórakoztató ipart szeretnék nyitni Csalàdi vàllalkozóként ahhoz milyen papìrok szükségesek? Kell bàrmilyen szakma ehez?
Valamint mennyi indulótőkére lenne szükség hozzà?
Köszönöm előre is a vàlaszokat.

https://www.youtube.com/watch?v=gJEkYg0TOT0
Ez a szórakoztatóipar nyitása, kb. a beszállok az internetbe szint így...

Bocs, de mi az a szórakoztató ipar nyitás?
Másrészt nincs olyan hogy családi vállalkozás, hanem lehet kft, kkt, rt, bt, zrt.
Szerintem várj még ezzel...

Ne haragudj, de Te inkább ne nyiss semmilyen vállalkozást.
Amíg azzal nem vagy tisztában, hogy mi a probléma a kérdéseddel, addig úgy fognak átvágni, hogy csak lesel, hová lett a pénzed?
Mégis mit szeretnél csinálni?
Kb azt kérdezted meg, hogy: "közlekedésben szeretnék családi vállalkozást, kell ehhez valamilyen szakma"? Mihez? autóvezetés, taxizás, kamionozás, motoros futár?
Most már érted?

:D uhh igen.. Nem olvastam vissza bocsànat,jogos a 2 pont! Rosszul fogalmaztam,és azt sem konkrétan!
Ha egy Discot szeretnék nyitni, ahhoz mire van szükségem? Milyen papìrok kellenek? Kell kereskedelmi végzettség nekem is vagy elég ha egy kereskedelmi végzettségűt beàllìtok a pult mögé? Bocsànat nem vagyok otthon a témàban,ìgy lehet hogy hülyeséget kérdezek,kérlek legyetek elnézők! Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!