Családi vállalkozás?

Figyelt kérdés

Ha Szórakoztató ipart szeretnék nyitni Csalàdi vàllalkozóként ahhoz milyen papìrok szükségesek? Kell bàrmilyen szakma ehez?

Valamint mennyi indulótőkére lenne szükség hozzà?

Köszönöm előre is a vàlaszokat.

2016. márc. 24. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
48%

https://www.youtube.com/watch?v=gJEkYg0TOT0

Ez a szórakoztatóipar nyitása, kb. a beszállok az internetbe szint így...

2016. márc. 24. 16:27
 2/8 anonim ***** válasza:
:D
2016. márc. 24. 17:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Komoly vàlaszokat kérnék! Előre is köszönöm!
2016. márc. 24. 17:28
 4/8 anonim ***** válasza:
60%

Bocs, de mi az a szórakoztató ipar nyitás?

Másrészt nincs olyan hogy családi vállalkozás, hanem lehet kft, kkt, rt, bt, zrt.

Szerintem várj még ezzel...

2016. márc. 24. 17:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#3 akkor előbb írj egy komoly kérdést.
2016. márc. 24. 17:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de Te inkább ne nyiss semmilyen vállalkozást.

Amíg azzal nem vagy tisztában, hogy mi a probléma a kérdéseddel, addig úgy fognak átvágni, hogy csak lesel, hová lett a pénzed?

Mégis mit szeretnél csinálni?

Kb azt kérdezted meg, hogy: "közlekedésben szeretnék családi vállalkozást, kell ehhez valamilyen szakma"? Mihez? autóvezetés, taxizás, kamionozás, motoros futár?

Most már érted?

2016. márc. 24. 18:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Amíg ennyire komolytalan kérdéssel állsz elő, addig ne számíts komoly válaszokra már ne is haragudj.
2016. márc. 24. 18:23
 8/8 A kérdező kommentje:

:D uhh igen.. Nem olvastam vissza bocsànat,jogos a 2 pont! Rosszul fogalmaztam,és azt sem konkrétan!

Ha egy Discot szeretnék nyitni, ahhoz mire van szükségem? Milyen papìrok kellenek? Kell kereskedelmi végzettség nekem is vagy elég ha egy kereskedelmi végzettségűt beàllìtok a pult mögé? Bocsànat nem vagyok otthon a témàban,ìgy lehet hogy hülyeséget kérdezek,kérlek legyetek elnézők! Köszönöm! :)

2016. márc. 25. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!