Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 500. 000ft-ból lehet saját...

500. 000ft-ból lehet saját vállalkozásom?

Figyelt kérdés
Ha csak ennyi pénzem van mibe érdemes bele vàgnom?
2015. jún. 19. 10:41
 1/5 anonim válasza:
37%
Lehet. KFT alaptőkéjéhez is elég elvileg. Bár éna helyedben egyéni vállalkozóval indítanék, az olcsóbb, és marad is pénzed kitalálni mit akarsz csinálni.
2015. jún. 19. 10:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Már nem, mert 3 millióra visszaemelték a minimális jegyzett tőkét.

Bt-d lehet, vagy kkt-d, vagy EV-d. Amúgy ez nagyon kevés pénz ahhoz, hogy egy vállalkozást el tudj indítani belőle.

2015. jún. 19. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:

ez hülyeség, egyáltalán nem feltétlenül kevés ez a pénz.

Nyilván egyéni vállalkozásban gondolkodj.

És akkor: ha mondjuk éttermet akarsz nyitni, vagy építészettel foglalkozó vállalkozást indítani, ahhoz nyilván irdatlan kevés.

De ha valamilyen netes vállalkozást indítasz (neten keresztül értékesítesz vmilyen szolgáltatást, tanfolyamot, terméket) ahhoz elég, sőt...

Én anno három éve mikor elkezdtem (tanfolyamokat tartok online) nulla, azaz nem hazudok, konkrétan nulla forinttal kezdtem el.

Tudod, van az a mondás, hogy aki pénz nélkül nem tud pénzt csinálni, annak pénzzel se fog menni!

Nem kell ágyúval lőni a galambot, először kicsiben gondolkodj, gyűjts pénzt!

2015. jún. 19. 12:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Meg lehet oldani.
2015. jún. 19. 15:16
 5/5 Küszöbmajom válasza:
45%
Szerintem először tudnod kell, hogy milyen vállalkozást szeretnél indítani. Csak ezután nézd meg, hogy mennyi pénz kell hozzá.
2015. jún. 19. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!