Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Igaz, hogy a legolcsóbb...

Igaz, hogy a legolcsóbb vállalkozás 25. 000Ft/hó? Ennél olcsóbb nincs?

Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 00:45
 1/7 anonim ***** válasza:

MI 25 per hó? Arra gondolsz, hogy az adó meg a fizetnivaló?

Hát mi olcsóbbat akarnál még annál jóember? Ha annyit se bírsz befizetni, akkor minek vállalkoznál? Maradjál szalag mellett.

2013. aug. 11. 00:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Dehogy! Ha van mellette teljes munkaidős állásod, akkor nem szabad a KATA-t választani, az tiszta ráfizetés! Az égvilágon semmi járulékot nem kell fizetni, csak a jövedelem után 16% adót, az meg csak akkor lesz, ha a bevételedet nem tudod költségszámlákkal eltüntetni.
2013. aug. 11. 00:51
 3/7 A kérdező kommentje:

Csak érdekeltek, hogy vannak-e más lehetőségeim. A kérdést semlegesen tettem fel és nem a 25e-t bírálva, mert szerintem is jó árban van.

Igen, hogy mennyit adózol utána. Vagy ezen kívül vannak más költségek is? 17 éves vagyok, nem tudom a jogi háttereket, de már utána kezdtem nézni, de még így is bonyolultnak tűnik.

2013. aug. 11. 00:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek mennyek be egy okmányirodába, ott ellátnak infókkal?
2013. aug. 11. 00:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Elmondom, hogy miért szeretnék vállalkozást nyitni, amint betöltöm a 18-at: Sikerült nagy mennyiségű ruházati termékekhez jutnom olcsón, ez nem egyszeri alkalom, folyamatosan jön az áru. Olvastam, hogy ha hasznot hoz, akkor adózni kell utána. Én havi 100.000-150.000Ft haszonra tippelnék ha jól menne. Külföldi internetes oldalakon értékesíteném, de semmiképpen nem kockáztatnám, hogy egy csinos kis összeget kelljek fizetnem illegális tevékenységekért.
2013. aug. 11. 01:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy könyvelőt kérdezz erről és ne az okmányirodába menj.
2013. aug. 11. 08:36
 7/7 anonim ***** válasza:
150 000-ből fizessed már be azt a 25 000-et, ne légy ennyire sóher!
2013. aug. 12. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!