Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállalkozás van, ahol...

Milyen vállalkozás van, ahol ritkán vásárolnak, de akkor nagy értékben?

Figyelt kérdés
Ezen morfondíroztam, hogy az egyik véglet amikor nagyon sokan vásárolnak, kicsi értékben, pl újságos, vagy élelmiszerbolt, de vajon mi lehet a túlsó végén? Ahol ritkán vásárolnak, de akkor nagy értékben? Van jobb, mint mondjuk egy autószalon?

2013. aug. 9. 11:29
 1/7 Antimod ***** válasza:

Luxuskerékpárokat áruló bolt. Nem vicc, tényleg van ilyen, egy-egy bringa akár másfél millió forintba is belekerül.

Másik ilyen ötlet a régiségkereskedő, kimondottan festményekkel foglalkozva, aukciókon nagyokat lehet kaszálni.

2013. aug. 9. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:
jacht-szalon? :) De mitől lenne JOBB az, ha ritkán vásárolnak? Annál jobb egy vállalkozás szerintem, minél gyorsabban pörög a pénze.
2013. aug. 9. 11:36
 3/7 A kérdező kommentje:

Nagyon jó tippek, köszönöm, jöhet még.

Természetesen a "jobb" szó itt csak az alap kérdésemre vonatkozik, úgy értettem, hogy ami jobban megfelel a kritériumnak, nem pedig a vállalkozás szempontjából értendő :)

2013. aug. 9. 11:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ebből a szempontból csinálj egy olyan vállalkozást, ami színaranyból elkészíti a 37 tonnás magyar királyi trónt, amire gyémántkövekkel van kirakva, hogy "XXIII. Heidenberger Rómeó - az első transzvesztita magyar-üzbég-koreai király".

Ez a trón rohadt drága lenne, és elég ritkán vásárolnának ilyet.

2013. aug. 9. 13:59
 5/7 A kérdező kommentje:

Ritkán, de legalább 1x azért vásárolják.

Az arany szobrot tulajdonképpen már ellőtték fentebb, ez a műkincs kereskedés.

2013. aug. 9. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:
A nagyobb értékű műszaki cikkekkel foglalkozó boltok is beleférnek sztem ebbe a kategóriába.
2013. aug. 9. 15:16
 7/7 anonim válasza:
Ingatlan kereskedő?
2013. aug. 17. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!