Milyen vállalkozást érdemes inditani?
AK47 Egyiptomba exportra.. :-))
Legálisan és hosszútávon csak olyanba amihez értesz is (van szakmai tapasztalatod benne), és még az elején innovatív tudsz lenni és folyamatosak a fejlesztéseid évek múltán is. Mert amit ma csinálsz, azt könnyedén le is másolják mások rövid idő alatt.
Azt neked kell tudni, hogy mihez értesz, és a célpiacodnak mik a valós igényei, amit még nem fednek le. Vagy ha igen, akkor mitől leszel különb tőlük, hogy legalább a fenntartását a vállalkozásodnak kitermeld havonta.
Oké okostojás,majd ha lesz egy sikeres vállalkozásod ismerettség és csalás nélkül majd akkor szövegelj nekem.Hiába pontoztok le akkor is nekem van igazam
100 magyar vállalkozásból 98-nak nem megy jól.Ezt az adatot biztos forrásból tudom egy könyvelő által.Akkor el lehet gondolkozni azon hogy vajon tényleg érdemes e vállalkozást indítani ebben az országban
Külföldön lehet tisztességesen is de itt csak ismerettséggel de aki ismerettség nélkül alapít sikeres vállalkozást az vagy nagyon furfangos vagy pedig csal
Véleményem szerint egy olyan országban ahol ilyen mocskos politikusok vannak NEM lehet 100% becsületesen vállalkozni.Főleg ilyen igazságtalan adórendszer mellett
Attól függ mennyi pénzed van rá. Ha fel tudsz venni 10-20 embert, akkor szerencséd van, mert itthon nagyon olcsó a munkabér, így éhbérért dolgoztatva ezeket az embereket készíthetsz mondjuk kézzel munkált acél-szerkezeteket külföldre.
Ha nincs pénzed.... nos mehetsz heggeszteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!