Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit csináljak ha egy alkalmazo...

Mit csináljak ha egy alkalmazottam fél éve táppénzen van ráadásul kamuból?

Figyelt kérdés
Kőműves, volt egy műtétje és táppénzen van, de közben ugyanúgy dolgozik kőműves munkát csak maszekban, többször is láttam már. Ki akarom rúgni.
2016. márc. 8. 09:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A férjem munkahelyén volt arra példa (bank), hogy egy kolléga táppénzen volt és erősen gyanították, hogy nem jogosan. Ott a munkaügyi osztályról megkeresték az orvost, elmondták a gyanút és azt, hogy táppénzellenőrzést fognak kérni. Érdekes módon rá 2 napra visszatért a kolléga, természetesen kirúgták.

Én azért csinálnék fotókat róla, ha megoldható (esetleg egy napilap dátuma látszódjék rajta) és lehet, hogy megeresztenék egy telefont a dokinak, hogy mi a szitu.

2016. ápr. 2. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!