Az alkalmazott sorsa a saját kezében van.
A bére szerződésben foglaltak szerint törvényes módon lesz kifizetve.
sok sikert hozzá
elmúltak ám azok az idők, amikor olyan alkalmazottat találsz tucatszám, aki mindent tud, olcsón dolgozik és sokat és megbízható és hűséges, mindemellett nincs tisztában a saját értekeivel és nem is mondja neki meg senki sem
Miből gondolod, hogy olyan ember kell aki nincs tisztában a saját értékeivel. Jutalékos rendszerről van szó tehát csak az ő szorgalmán múlik, de a minimálbért mindenképpen megkapná. Ez is őt védi.
Szerintem te a saját frusztrációdat így adod le, mert gondolom veled is így bánnak pedig te milliókat érsz.
Nem így van. Én nem játszadoznék próbálkozási alapon más ember idejével, hogy felveszem dolgozni és lesz ami lesz.
Akkor veszem fel, ha tudom előre, hogy a munkát el lehet végezni és meg lehet belőle élnie annak akit felveszek, méghozzá nagy biztonsággal.
Te még azt se tudtad eddig, hogy lehet-e alkalmazottad és egy ilyen mellé szegődik majd valaki és hozzá köti a sorsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!