Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van valami limit arra vonatkoz...

Van valami limit arra vonatkozóan, hány tevékenységet lehet megadni egy kft-nél?

Figyelt kérdés
Van egy főtevékenység, meg mondjuk lehet 64 egyéb tevékenység is felsorolva az iratokban? (Persze nem olyanok, amik engedélyhez kötöttek)
2016. febr. 21. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

Nincs és célszerű is felvenni minél többet, mert a módosítás cég esetében alkalmanként fizetős alapító módosítás, közzétételi díj - , de ha nem használod őket, akkora cégbíróság x idő után törölheti.

Az engedélyhez kötöttel sincs baj, mert alkalmazott is elláthatja azokat, de felhívásra be kell tudni mutatni a munkaszerződést, vagy a szakképzettséget igazoló dokumentumokat.

(Engem is behívtak egyéniként a napokba, az okmányirodába ezzel kapcsolatban, 81 tev. köröm van, részben engedélyhez kötöttek, most vinnem kell mindent igazolni).

2016. febr. 21. 12:07
 2/4 A kérdező kommentje:

Ó, köszönöm az információt! Az nem baj, ha sok van tehát. Mondjuk nekem jelenleg csak 6-7 van, de kell valamit módosítani, és ha esetleg átfutnám a TEÁOR-t, hátha még belevinnék valamit.

Köszi!

2016. febr. 21. 16:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen cégformáról van szó, de pl. kft esetén nem szükséges a társasági szerződés módosítása és cégbírósági bejelentés.

A NAV-hoz kell bejelenteni és másnap végezhető a tevékenység. A következő szerződésmódosításkor pedig az aktuális állapotot kell felvenni.

2016. febr. 25. 19:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Kft, igen! Nagyon köszi a hasznos infót!!
2016. febr. 26. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!