Van valami limit arra vonatkozóan, hány tevékenységet lehet megadni egy kft-nél?
Nincs és célszerű is felvenni minél többet, mert a módosítás cég esetében alkalmanként fizetős alapító módosítás, közzétételi díj - , de ha nem használod őket, akkora cégbíróság x idő után törölheti.
Az engedélyhez kötöttel sincs baj, mert alkalmazott is elláthatja azokat, de felhívásra be kell tudni mutatni a munkaszerződést, vagy a szakképzettséget igazoló dokumentumokat.
(Engem is behívtak egyéniként a napokba, az okmányirodába ezzel kapcsolatban, 81 tev. köröm van, részben engedélyhez kötöttek, most vinnem kell mindent igazolni).
Ó, köszönöm az információt! Az nem baj, ha sok van tehát. Mondjuk nekem jelenleg csak 6-7 van, de kell valamit módosítani, és ha esetleg átfutnám a TEÁOR-t, hátha még belevinnék valamit.
Köszi!
Nem tudom milyen cégformáról van szó, de pl. kft esetén nem szükséges a társasági szerződés módosítása és cégbírósági bejelentés.
A NAV-hoz kell bejelenteni és másnap végezhető a tevékenység. A következő szerződésmódosításkor pedig az aktuális állapotot kell felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!