Folytathat egy egyéni vállalkozó munkaerő kölcsönző tevékenységet?
Egyénikét is lehet.
Mondjuk úgy, hogy bemutatod a törvényileg előírt letétbe helyezett, vagyoni biztosítékod és a hozzá kapcsolódó banki szerződést, ami Eu-n belül (pl. Magyarországra is) 500.000 FT, EU-n kívül 3 millió Ft letét.
Emellett felmutatod a 1. számú melléklet a 118/2001. (VI. 30.) Korm. rendelethez alapján a szükséges szakképesítést igazoló bizonyítványt, és az iroda működtetésére vonatkozó feltételeknek megfelelsz (bérleti szerződés, vagy saját tulajdon, berendezés, stb)
Ekkor kapsz egy engedély számot, amivel már "házalhatsz" a cégeknél, jelentkezhetsz tenderekre, és pályázhatsz meg munkaerő kölcsönzést.
Persze ezeknél előny, ha már van referenciád, hogy hol és milyen munkaerőt közvetítettél és működtél együtt, de hát valahol el kell kezdeni.
Senki nem mondta hogy KFT-t akarok alapítani és igen képzeld el tudtam milyen havi adózási kötölezettségekkel jár egy egyéni vállalkozó vagy egy kft adózási formája...
Én csak azt kérdeztem hogy egy egyéni vállalkozó dolgoztathat e embereket egy nagyobb cégnek munkaerő kölcsönző nézőpont szerint?Alkalmaznék embereket jobban mondva.Ha ebből nem érti meg valaki akkor inkább hagyjuk az egész kérdést.
Szerintem is hagyjuk, mert még mindig nem sikerült úgy feltenned a kérdést, hogy érthető lenne, mit szeretnél?
Te, mint egyéni vállalkozó szeretnél munkaerő - kölcsönző cégtől kikölcsönözni embereket és úgy dolgoztatni? Vagy mit?
Vagy Te szeretnél egyéni vállalkozóként munkaerő kölcsönzéssel foglalkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!