Merre vegyem az irányt? Nem tudom!
Figyelt kérdés
A kédée,hogy mit tanuljak? Sok minden érdekelne vagy vannak példák s elkepzelem magam benne,hogy jó lenne. Jól fizető állást szeretnék!
Vendéglátói végzttségem van, nyissak egy kávézót például? Az ha nyereséges,akkor egy jól fizető állás.
Divat világ területén is gondolkodtam. Tervező vagy egy saját márka bevezetés. De fiú létemre nem langyis lenne ez?
Valami irodai munkán is gondolkodtam.
Jelenlf egy gépgyártó cégnél dolgozom, itt lehetőség lenne mérnökként vagy HR területen dolgozni,megfelelő szakképsítéssel vagy legeszerűbblenne külföldi munkával jól keresni?
2016. jan. 27. 09:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!