Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan tudom feléleszteni az...

Misi0023 kérdése:

Hogyan tudom feléleszteni az ügyfélkapumat?

Figyelt kérdés
A gondom az, hogy a felhasználó nevet sem találom sehol, a jelszó emlékeztetőhöz pedig az is kell. Egyedül az email cím az ami tuti. A régi levelek közt sem találok olyat amiből ki tudnám hámozni. Valakinek valami ötlete?
2016. jan. 18. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
89%
Menj be az okmányirodába s személyiddel, és segítenek.
2016. jan. 18. 19:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Aki ezt az egész ügyfélkaput programozza, karbantartja vagy ennyire fogyatékos barom, vagy szándékosan van ilyen idiótára megalkotva.

Most emiatt szívbajoskodok, vettem egy autót, és megnéztem volna a rendszám alapján, mi merre hova mennyi.

Mail címemet tudom, jelszót csak sejtem, de nem stimmel.

Persze, hogy nem küld aktiváló linket, új jelszót se, semmit. Belépni képtelenség.

Okmányirodába meg foglalj időpontot, meg menj el oda hétvégén...

Legjobb, ha mindenki felírja egy PAPÍRRA, és kiragasztja a falra maga elé. Éljen a 21 század, tabletek, 8 magos procik, stb-k világában...:(((((

2016. febr. 8. 07:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Mivel az Ügyfélkapun végzett dolgoknak jogkövetkezménye van (konkrétan olyan, mintha személyesen intéznéd a dolgaidat), elég kemény biztonsági kockázat lenne e-mailben küldözgeti a jelszó aktiváló linkeket (vagy még rosszabb, a jelszót). Ez nem az évszázad meg a hülye informatikusok hibája, de ilyennel is csak az vagdalkozik, aki egyáltalán nem is ért hozzá.
2016. febr. 8. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!