Vidéki lángosos?
?????
Hát mire? Az rengeteg pènz
Veszel egy kocsit/megveszel egy bérleti jogot: 500 ezer - 1,5 millió
Árukészlet: 1 millió
Engedélyek, helypénz: 1 millió
Marketing: 500 ezer
Adók, járulékok, pénztárgép, egyéb berendezések, amíg nem indul be a biznisz: 1 millió
Random nem számoltam vele költségek: 500k
Szerintem az 5 misivel alá is lőttem.
Jézus...
Inkább ne ölj ebbe ennyit, amúgy sem biztos,hogy megéri, mivel nagy innovációt nem jelent a termékköröd.
Bérelj egy büfékocsit, havi 30-50-80 ezerért, ami engedélyezett, HACCP-vel, érintésvédelemmel, stb. gépesítve lángososnak.
Vegyél egy pénztárgépet részletre ( havi 75-50-20-10 konstrukcióba, így csak a pénztárgép felét kell kifizetned előre, a többit a forgalomból megoldod, ha életben vagy még 3 hónap után is.
Tárgyalj nagyobb cégekkel ( tőkeerős helyi vagy környéki vállalatokkal) pl. italnagyker, tejtermékes, diszkont a 3-5 napos halasztott fizetési lehetőségekről. Heti 1-2 szállításról ebből adódóan, valamint a hely hiány miatt annyit rendelj be áruba, hogy max 3-5 nap alatt ki is forgasd azt a készletet, vagyis mire fizetned kell, már a kezedben legyen az anyag költséged.
Ami azon felül marad, abból naponta tegyél félre a működési költségekre, úgy hogy oszd le a havi költséged ( járulék, bérleti díj, könyvelő, pénztárgép, stb.) a nyitva tartási napok számával. Azt az összeget is tedd félre naponta és a fennmaradót forgasd vissza minden hónap 10-ig áruba, gépekbe, fejlesztésekbe, stb.
10.-én bemész a bankba felteszed a járulékot és ami eredménytartalékba maradt és nem fektettél vissza és elutalod a járulékaidat.A legolcsóbb számlavezetési díjast érdemes kiválasztani (nekem pl. 400Ft/hó és 5 utalás díjmentes, elég is a járulékra, nem kell havi több ezres költséggel számolnom e téren)
Ha ezt a módot választod, 400-500.000 Ft a maximum amit ebbe egyáltalán érdemes beletenned és akkor eléggé felé is lőttem. Igaz én iskolabüfét viszek, de kevesebből jött így ki, még bérleti díjjal és rezsivel is az indulása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!