Gyros-ost szeretnék nyitni. Mire számítsak?
"Milyen engedélyek kellenek hozzá? Hol szerezzem be a hozzávalókat?"
Internet, 5 perc kutakodás!
Az a baj kérdező, te nem vagy életképes ,iylen kérdés után: "A pénzügyeket a könyvelő 100%-ban intézi?"
Nem!! Basszus. Nem a könyvelő intézi a banki utalásaid, nem ő fiezti be a járulékokat, nem ő fizeti be az áfát. A könyvelő KÖNYVEL.
"Milyen engedélyek kellenek hozzá?" - erőtesd meg magad a keresésben, nézz utána!
"Hol szerezzem be a hozzávalókat?" - boltból basszus, ha azt se tudod, mit honann vegyél, hogy gondolod, hogy 1 napig is működni fog ez az egész?
"Mire figyeljek, hogy ne büntessenek meg?" - legyél első körben életképesebb és önállóbb.
Látom itt senki sem tud érdemben válaszolni. Ha nem tudnám, hogy magyarok vagytok azt hinném, hogy debilek vagytok, hogy nem értitek a kérdést.
Igen tudom használni az internetet jelenleg is használom, hiszen ez az oldal kérdésekért van. Gyakorlati, átfogó válaszokat, tapasztalatokat szerettem volna olvasni. Más a papír forma, mint az életben. Bocs, hogy itt IS érdeklődőm, kérdezek ettől még nem vagyok életképtelen pont ellenkezőleg. Szeretném még csírájában átlátni a dolgot mielőtt belekezdenék. Nyílván, ha már az elején kibukik valami ami lehetetlenné teszi számomra a dolgot bele sem vágok. Nyilván valóan az iskolában nem a gyakorlatot tanítják , ahogy valójában megy egy vállalkozás, a hivatalokban meg kérdezni nem lehet, mert ilyen válaszokat adnak. A segítőkészség mindenkiből hiányzik belőletek is. Jeles példái vagytok a magyar embernek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!