50 ezer fős városban mi éri meg a legjobban? Üzletet éttermet nyitni, esetleg valami mást?
50ezret alulról vagy felükről súrolja???
Mert a mikroökonómia könyvek szerint 49.999-ig éttermet, 50.001-től üzletet éri meg nyitni, ha pedig pont 50k, akkor semmit, mert nem lehet tudni, hogy merre fog elmozdulni
(most őszintén, mégis honnan a francból mondja meg neked bárki, hogy az 50 ezres városodban mire lenne igény, hogy a turisták megtöltenek e bármennyi éttermet, vagy így is vegetálnak a meglévők, mert egy poros mezővárosról beszélünk... Hogy van e értelme boltot nyitni, vagy már így is van egy böszme Tesco, ami a fél megyét ellátja?)
Van éttermi vagy más üzleti tapasztalatod, kapcsolatot kiépítve?
Nincs? Akkor semmit.
Bemasolom a válaszomat amit ma mar egyszer megirtam:
Legjobb befektetések:
részvény és ingatlan
A saját ház az nem befektetés hanem egy "luxusz". Ezel nem azt akarom mondani hogy akinek saját háza/lakasa van az bena csak ezzel tisztaba kell lenni. Birom mikor jönnek hogy vettem egy házat ez milyen jo befektets volt! (Persze a semmi közepen és saját részre).
A részvények elönye:
Nem helyhez kötött, kisseb riziko mivel jobban elhet oszta a penzt, nem kellnek 10 milliok.
Az ingatlan elönye:
Lehet hitelböl csinalni, ha van egy epittöipari céget akor nagyon profitot lehet elérni.
Én magánszemélynek elsö sorbban a részvényeket javaslom.
Ha részletes infok is érdekelnek szivesen leírom csak jeleztek nem akarok egy regényt írni azt nemis érdekel senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!