A vilagon melyik orszagban, varosban elnek a legjobban az emberek?
Azt hallottam az ilyen olajbirodalmakban azért fizetnek a férfiaknak,hogy NE dolgozzanak,csak bulizzanak egész nap!:O
Azért nem rossz,mi?Magyarországon még a munkát sem fizetik meg(rendesen).
Az emirátusokban nem azért fizetnek nekik hogy ne dolgozzanak.
Ott egy állampolgár kap alanyi jogon havi juttatást az államtól. Mert az állam olyan nagyon jól keres. viszont vigyáznak rá hogy állampolgár csak emirátus beli szülöktöl született gyermek lehet. pl beházasodással nem lehetsz állampolgár, söt ha a gyermek egyik szülöje államoplgár a másik nem akkor is eldüntik a gyerek lehet -e az vagy sem.
Mások nem kapnak pénzt. De iszonyu sok a fillérekért dolgoztatott vendégmunkás, feket munkás. Biztos jól élnek, de átlagban is olyan magas a jólét?
Kuvait talán még jobb ebből a szempontból, mert kevesebb a lakosság, de ott is annyit kapnak a kuvaiti férfiak az államtól, hogy nem nagyon kell dolgozniuk.
Dubaira kíváncsi vagyok én is, majd megkérdezem a férjem, mert az egyik bátyja ott él már évtizedek óta. Bár én nem tudok róla, hogy olyan marha gazdag lenne.
Dubai dubai duba
Azon kivül jo az élet Sàjcban is,a havi minimum 450 000 forintos fizetést a kezedbe tudhatod,akàr egy pultos munka àltal is...
Szaúd-Arábiában élnek a legjobban,az egy főre jutó GDP 1M USA dollárnak felel meg - ha jól tudom.
De nem kell őket irigyelni,mert az iszlám fundamentalizmus miatt csak a férfiak élvezik az életet,a nők férjeik tulajdonaként,márványpalotákban,ékszerekkel,drága holmikkal elárasztva,csak egy valamilyük nincs:SZABADSÁGUK!Egy ismerősöm volt kint túristaként,de azt mondta,akármilyen jól élnek,gyönyörű,paradicsomi környezetben,az utcán úgy közlekednek a nők,mint az árnyak,a vallási rendőrség (mutava-szolgálat)árgus szemmel figyel mindenkit,a külföldieket is.A nyilvános kivégzés pedig esti népünnepély - nem a Fátyol mögöttben olvastam!Mielőtt bárki ezzel vádolna.
Ui:azért élnek jól az olajból,mert a hatalom az uralkodó királyi család kezében összpontosul,aki törődik a polgáraival.Ha lenne olajunk itt Magyarországon,gondoljátok, minket is éltetnének fölülről?!Kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!