Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik városban lehet legjobba...

HWarrior kérdése:

Melyik városban lehet legjobban megélni Oroszországban?

Figyelt kérdés

Moszkvában, Szentpéterváron, vagy Novoszibirszkben?

Mármint, hogy melyik városban könnyebb a megélhetés, olcsóbbak a dolgok, esetleg a környezet milyen, az emberek stb.

2013. márc. 18. 17:57
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Moszkva tipikus nagyváros ráadásul nagyon drága (világ egyik legdrágább városa). Én nem csak Moszkvát de alapból a nagyvárosokat senkinek sem javaslom akár Mo-n is. Persze az más ha vki csak a pörgést szereti de hosszabb távon sztem kisebb városok a jók.

Moszkva a "legveszélyesebb", de azért érdemes megnézni, állítólag lakást vásárolni ott szinte már lehetetlen mert annyira drága, Pétervár kicsit elegánsabb, de ez csak szubjektív vélemény.

Szerintem más városokban is gondolkodhatsz, főleg ha megélhetés szempontjából nézed akkor én nem ezeket a legnagyobb városokat javaslom. És függ az orosz nyelvtudástól is meg sok minden egyébtől.

Ha beszélsz oroszul akkor a vkontakte oldalon tudsz erről sok infot szerezni és ismerkedni oroszokkal (amúgy sokkal jobb oldal mint fb)

2013. márc. 18. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!