Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállalkozás beindításáh...

Milyen vállalkozás beindításához elegendő 3-4millió ft?

Figyelt kérdés
2016. jan. 3. 11:28
1 2
 11/14 anonim válasza:
0%
Ingatlant is lehet belőle venni (banki hitel miatt bedőlt ingatlant) árverés előtt, alatt állót, csak megfelelő kontakt kell hozzá. Ennyi pénzből is lehet 2x ennyit csinálni 1-2 év alatt, majd beforgatni egy következőbe. Én is nagyon kevés pénzzel kezdtem pár éve, és szép haszont generáltam.. 😊
2016. jan. 8. 10:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Én azt tanácsolom, hogy ülj le gondolkozni, hogy mihez értesz, mit tanultál, mire van igény a lakóhelyeden- vagy ha mobilis vagy akkor bárhol az országban.

Majd rájössz hogy semmihez nem értessz eléggé, amit tanultál abban sem vagy biztos, az országban meg minden terület többszörösen le van fedve. nálunk a Békásmegyeren van vagy 8 pékség, 5 gyógyszertár, 2 nagy élelmiszerüzlet, vagy10 kicsi a házak aljában.... Találj ki valami korszakalkotót!

2016. jan. 8. 15:47
 13/14 anonim válasza:

Számíts arra , hogy már a TB járulék havonta min. 70 ezer Ft . (ez csak a min.bér után)

Ezt minden hó 12.-ig be kell fizetned , hogy egyáltalán legálisan dolgozhass.

Akár van bevételed , akár nincs.Erre sok egyéb költség jön még.

A magas kezdő járulék sok kisvállalkozót tesz tönkre mert minden min.bér emelésekor ez a TB járulék emelését is jelenti.

Még akkor is ha neked nem nőtt a bevételed ,vagy esetleg csökkent .

Az elmúlt 5 év alatt a TB járulékot a Fidesz kormány a duplájára emelte .2010 ben kb 32 ezer Ft/hó volt és 2016 bam már kb 70 ezer Ft/hó a TB járulék.

2016. jan. 10. 10:57
 14/14 anonim válasza:

kitalálni a nehezebb.

meglátni azt a valamit amire igény van,ott és éppen neked is van rá erőd és tudásod-létrehozni.

okosan felmérni,még okosabban tervet készíteni,és nem szégyen tanácsot kérni sem.

és ami tán a legfontosabb:kitartás kell hozzá.ehhez meg ma.rha sok pénz-amig nincs megfelelő bevételed,addig élned kell.

de ha ügyesen csinálod akkor akár egy második pékség is simán bejöhet-pedig logikailag majdnem rossz döntés lenne

(természetesen ez csak példa volt)

2016. jan. 10. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!