Kereskedelmi vállalkozás nyitásánál elegendő a kereskedő képzés MEGKEZDÉSE ahhoz, hogy elkezdhessük a tevékenységet?
Hát, azt sajnálom....
Milyen végzettséget akarsz "kereskedelem"hez?
Kereskedő akarsz lenni? Nem akarok gúnyolódni. Valóban van egy két érdekes kereskedelmi irányvonalú terület amihez kell végzettség. De az hogy kereskedelmi vállalkozáshoz kell végzettség, nem igaz.
A válasz továbbra is, nem. Nem elég ha elkezded.
A kereskedelem, nem kiskereskedelem...
Amire az idézet írója gondol, az a kiskereskedelmi tevékenység üzlethelyiséggel.
Ha van egy üzlethelyiséget, és kiskereskedelmi értékesítéseket akarsz végezni, akkor igen, kell hozzá végzettség.
Ha nincs üzlethelyiséged, akkor viszont nem kell.
Köszi. Akkor ezt lehet, hogy rosszul használtam. Kiskereskedelmi vállalkozás lenne.
Önkormányzat szerint nem lehet, de nem biztos benne (az ügyintéző hölgy).
Az EFEB oktatója szerint lehet. Írásos "bizonyítékot" egyik sem tud adni.
Webshophoz nem kell. Alkalmazotthoz sem kell...
Én viszont biztos vagyok a válaszomban.
Kereskedelmi végzettség csak nagyon speciális esetekben kell. (Ha a katonaság beszállítója akarsz lenni, atomot akarsz importálni stb... :))
1 kivétellel. Kiskereskedelmi tevékenységet folytatva, üzlethelyiséggel kellett üzletvezetői okj végzettség. (Végzettség=elvégezted, nem elkezdted)
Linkoln, átjött a véleményed, de nem jól tudod szerintem.
Most ezt a kereskedő végzettséget kérik.
Igen a végzettség az a már megszerzett papír, de miután diploma nélkül rendelkezőket is felvesznek diplomás munkakörökbe amennyiben már nem kell sok, és még sok hasonló eset, igazán elképzelhető, hogy egy gagyi fizetős, majdhogynem 100%-osan mindenki által elvégezhető tanfolyam esetében adnak némi türelmi időt a papír bemutatásához.
Nekem ezt olyan ember mondta, aki szintén hasonló dologgal foglalkozik, nem is egy, csak bizonyítani nem tudja senki, se pro, se kontra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!