Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kereskedelmi vállalkozás...

Kereskedelmi vállalkozás nyitásánál elegendő a kereskedő képzés MEGKEZDÉSE ahhoz, hogy elkezdhessük a tevékenységet?

Figyelt kérdés
2014. jan. 18. 20:34
1 2
 11/14 Palotás Imre ***** válasza:

Ha már nem a legilletékesebbeknél érdeklődsz ( [link] hanem egyí laikus fórumon, akkor talán nézd meg az idevonatkozó jogszabályokat:

[link]

[link]

esetleg még: [link]

Aztán ha egyikben sem találsz a keresővel a végzettség szóra, akkor mégis keresd fel a kamarát!

2014. jan. 22. 11:15
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos linket, valami ilyesmit vártam!

Én azt hiszem mindenki elkezdi valahol, és igen, kezdőként azt se tudom merre forduljak. Mint mondtam, hívtam az önkormányzatot, ott a hölgy ugyan emlegette ezt az oldalt, de még nem néztem utána, hogy mi lehet ez.

Ha valaki orvosi témában tesz fel itt kérdést, szerintem az se jelenti azt, hogy otthon akarja megműteni magát, csak érdeklődik ki mit tud, hogy gondolja, hogy látja. Szerintem itt is lehet okos válaszokat, jó linkeket, gondolatébresztő mondatokat olvasni!

2014. jan. 22. 12:56
 13/14 Linkoln ***** válasza:

Ez az utolsó olyan válasz volt, amit ha bedobsz úgy általában, akkor elküldenek a ......

Hasznos, szakmai, csak marhára nem megy vele az ember semmire... :D

Egyébként igazat adok, egy ember véleménye édes kevés.

Nem tudsz szelektálni, és fontossági sorrendbe tenni az infókat, ami érthető, és sajnos ez van.

Nem saját fejemre támaszkodok. Nagyon sok szakmabeli embernek kell totális vakvágányon lennie ha kell hozzá valami végzettség, mert tőlem senki nem kérdezte, sehol nem találtam rá utalást, és a szakértők sem akik kapcsolatban állnak velem. (Könyvelők, adószakértő...)

2014. jan. 23. 20:04
 14/14 anonim válasza:
Hali!Sajnos a jogszabájok folyton változnak.Valamikor nem kellett bizi ehhez a tevékenységhez.Ma már viszont a vállakozói viszony megszerzéséhez szügséges a szakmai képesités.A kérsés,hogy milyen tipusu kereskedelemmel szeretnél foglalkozni?Álltalában ha élelmiszer vegyiárú,ruha vagy müszaki értékesitéssel akkor rendelkezni kell(vagy le kell tenni)az adott szakma eladói képesitését.Azután jöhet a kereskedö képzés vagy boltvezetöi,az utóbbihoz éretségi nélkül is csatlakozhatsz bármely okj-s suliba.Értékük ugyanaz mert FEOR számuk is azonos(szakmailag betölthetö munkakör)Az óraszámok és képzésdijak sajnos a kormányrendelet hatására magasak lettek.Remélem segitettem válaszommal.
2014. jan. 23. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!