Külföldi munkával meglehetne gazdagodni?
Vagy ha nem is gazdagnak lenni,de egy hasonló életet létrehozni?
Érdemes lenne baristaként tanulni? Az egyik iskola honlapján,hogy van,aki ek sikerült Dubajban elhelyezkedni.
Ha túl csalad centrikusak lennétek, itthagynátok a családotokat,mondjuk 1 évre vagy hosszabb időre a pénz miatt..
Szeretem a jelenlegi munkámat , nem hagynám ott,csak a jó társaság miatt és ugy ahogy jól keresek,de ennyiből soha nem jutnék előrébb vagy ism nem az elköbetkezendő években és tudom,ha egyszer ott hagyom a jelenlegit,már soha nem mehetek oda vissza.
Mit tennétek?
Vagy esetleg más külföldi munka,ami jol fizet?
Ott van elcsúszva az elméleted, hogy egy vállalkozás beindításához a pénzt a legkönnyebb összeszedni.
Attól még, hogy van mondjuk 50millió forint tőkéd, nagyon messze vagy egy működő vállalkozástól.
Az életedet nagyban befolyásoló döntéseket meg szerintem nem aszerint célszerű hozni, hogy mit láttál valamelyik bulvárműsorban.
Ha fiatal vagy és nincs családod, menj, próbáld ki magad. Más úgyse fogja tudni megondani, hogy neked személy szerint mi fog működni és mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!