Külföldi munkával meglehetne gazdagodni?
Vagy ha nem is gazdagnak lenni,de egy hasonló életet létrehozni?
Érdemes lenne baristaként tanulni? Az egyik iskola honlapján,hogy van,aki ek sikerült Dubajban elhelyezkedni.
Ha túl csalad centrikusak lennétek, itthagynátok a családotokat,mondjuk 1 évre vagy hosszabb időre a pénz miatt..
Szeretem a jelenlegi munkámat , nem hagynám ott,csak a jó társaság miatt és ugy ahogy jól keresek,de ennyiből soha nem jutnék előrébb vagy ism nem az elköbetkezendő években és tudom,ha egyszer ott hagyom a jelenlegit,már soha nem mehetek oda vissza.
Mit tennétek?
Vagy esetleg más külföldi munka,ami jol fizet?
Alkalmazotti fizetésből nem fogsz meggazdagodni sem idehaza, sem külföldön. Persze pontosítani kellene,mi az a gazdagság? Kitől számít valaki gazdagnak?
Számomra ott kezdődik a gazdagság, hogy nem dolgozom 8 órát egy főnök beosztása és vezénylése szerint, emellett mégis van havi profitom amiből fent tudom tartani az életszínvonalamat könnyedén és még marad is.
Légi forgalom irányítók hazavisznek 1 milla körüli összeget, csak ugye azt a stresszt és felelősséget ami rajtuk van, én mondjuk semmi pénzért nem végezném.
"Aki életképes itthon is boldogul, aki nem az kint sem fog."
Attól függ kinek mit jelent a "boldogulás"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!