Átlagosan kb hány évesen indít valaki saját vállalkozást?
mert szeretném az álmaimat megvalósítani és nem másnak dolgozni örökké
az álmaim még nem konkrétak de annyit tudok hogy ezt szeretném csak azt nem tudom milyen formában
Gondolkozz, nézd meg külföldön mik azok, amik itthon még nincsenek és ott bejöttek. Ilyen volt pár éve pl. a lasergame, vagy a szabadulós játékok, hogy a szórakozóipart említsem, de jóval régebbre visszanyúlóan a gyorséttermeket is fel lehet hozni példának.
Hogy mikor szoktak? Szerintem teljesen változó, de általában 25-30 között ekkor lesz az embereknek rá elég pénze és ekkora lesz elegük a mókuskerékből.
Én 1-2 éven belül tervezek egyet nyitni, arra gyűjtök.
"és nem másnak dolgozni örökké"
de azt ugye tudod, hogy ha pl. egy kisboltot nyitsz, akkor annak a napi 50-100 embernek kellesz dolgoznod?
egy vállalkozás nem arról szól hogy azt csinálok amit akarok!
#2 azért, hogy ne legyen modern bérrabszolga.
Engem nem érdekel, hogy saját vállalkozásba 3x annyit dolgozom, mint a volt főállásomban, de a "fizetésemen" is meglátszik, illetve év végén nem bruttó 20e-es jutalommal van kiszúrva a szemem.
Ez nem életkor kérdése, hanem a reális lehetőségek "meglátása" inkább.
Én 10. éve vagyok kisebb-nagyobb megszakításokkal vállalkozó 25 évesen kezdtem, de mellett időről-időre van főállásom is, mivel nem kevés járulékot is meg tudsz így spórolni.
Ha pl. van alkalmazottad, akkor meg nem kell 20 órákat dogozni, de majd rájössz erre is, amikor leköröz a konkurencia, mert nincs időd a fejlesztések megtervezésére, a napi teendőid miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!