Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Átlagosan kb hány évesen...

Átlagosan kb hány évesen indít valaki saját vállalkozást?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok és majd szeretnék én is indítani egyet, viszont még semmi ötletem és semmi elképzelésem nincs. Félek, hogy nem is lesz, és kezdem úgy érezni, hogy már dolgoznék ezen viszont nincs honnan elindulni.
2015. dec. 1. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
71%

40+

van aki soha nem indít

2015. dec. 1. 18:36
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Miért szeretnél saját vállalkozást indítani?
2015. dec. 1. 18:38
 3/8 A kérdező kommentje:

mert szeretném az álmaimat megvalósítani és nem másnak dolgozni örökké

az álmaim még nem konkrétak de annyit tudok hogy ezt szeretném csak azt nem tudom milyen formában

2015. dec. 1. 18:40
 4/8 anonim ***** válasza:
22%

Gondolkozz, nézd meg külföldön mik azok, amik itthon még nincsenek és ott bejöttek. Ilyen volt pár éve pl. a lasergame, vagy a szabadulós játékok, hogy a szórakozóipart említsem, de jóval régebbre visszanyúlóan a gyorséttermeket is fel lehet hozni példának.

Hogy mikor szoktak? Szerintem teljesen változó, de általában 25-30 között ekkor lesz az embereknek rá elég pénze és ekkora lesz elegük a mókuskerékből.

Én 1-2 éven belül tervezek egyet nyitni, arra gyűjtök.

2015. dec. 1. 18:51
 5/8 anonim ***** válasza:
70%

"és nem másnak dolgozni örökké"

de azt ugye tudod, hogy ha pl. egy kisboltot nyitsz, akkor annak a napi 50-100 embernek kellesz dolgoznod?

egy vállalkozás nem arról szól hogy azt csinálok amit akarok!

2015. dec. 1. 19:09
 6/8 A kérdező kommentje:
utolsó nem arra gondoltam hogy hátradőlök és annyi hanem hogy a saját elképzeléseimet és ötleteimet értékesítsem
2015. dec. 1. 19:11
 7/8 anonim ***** válasza:
80%

#2 azért, hogy ne legyen modern bérrabszolga.

Engem nem érdekel, hogy saját vállalkozásba 3x annyit dolgozom, mint a volt főállásomban, de a "fizetésemen" is meglátszik, illetve év végén nem bruttó 20e-es jutalommal van kiszúrva a szemem.

2015. dec. 1. 20:27
 8/8 anonim ***** válasza:
73%

Ez nem életkor kérdése, hanem a reális lehetőségek "meglátása" inkább.

Én 10. éve vagyok kisebb-nagyobb megszakításokkal vállalkozó 25 évesen kezdtem, de mellett időről-időre van főállásom is, mivel nem kevés járulékot is meg tudsz így spórolni.

Ha pl. van alkalmazottad, akkor meg nem kell 20 órákat dogozni, de majd rájössz erre is, amikor leköröz a konkurencia, mert nincs időd a fejlesztések megtervezésére, a napi teendőid miatt.

2015. dec. 2. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!