Ha saját vállalkozást szeretnék létrehozni, melyikkel érné meg?
Figyelt kérdés
Szántóföldi termesztés , dísznövénytermesztés, zöldségtermelés, vagy állattenyésztés ?!2015. szept. 26. 23:19
1/6 anonim válasza:
Mindet felveheted tevékenységi körbe..
2/6 anonim válasza:
Akár mindet is felveheted, csak tudj róla, hogy a dísznövénytermesztés adózása nem annyira kedvező, mint az általad felsorolt többi. Tehát azt e tekintetben külön kell majd kezelni, könyvelni, adózni.
3/6 anonim válasza:
2-es vagyok!
Most jövök rá, hogy te "saját vállalkozás"-ról kérdezel, én pedig az "őstermelői igazolvány" kiváltása esetén lehetséges kedvezőbb adózási formára gondoltam.
Ha "mezőgazdasági vállalkozói igazolvány"-t váltol ki, akkor ugyanúgy fizetsz adót is és járulékot is, mint bármely más egyéni vállalkozó!!!!!
Nem mindegy, hogy.
- mezőgazdasági vállalkozó
- mezőgazdasági őstermelő
A vállalkozóit az okmányirodán, őstermelőit a falugazdánál intézed!!!!
4/6 anonim válasza:
Látom itt is járt a "hülye-pontozós"!
5/6 A kérdező kommentje:
Mezőgazdasági iskolában tanulok , ebben az évben végzek , és tervezgetem a saját vállalkozást! ( mezőgazdasági technikus , jogsim meg van , érettségim meg van ! )
2015. szept. 27. 16:02
6/6 anonim válasza:
előbb inkább szerezz benne tapasztalatot alkalmazottként. kisebb a bukás lehetősége mint vállalkozóként, ahol a teljes vagyonoddal felelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!