Katas kérdés?

Figyelt kérdés
2015. nov. 30. 10:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

A vállalkozást egy évben nem csak egyszer lehet szüneteltetni, ha nem tudod legalább hülyeséget ne írj.

"Az egyéni vállalkozó egyéni vállalkozói tevékenységét legalább egy hónapig és legfeljebb öt évig szüneteltetheti" nagyjából ez a kitétel a szünetelésre.

Hol olvastál olyat hogy nem lehet többször szüneteltetni egy évben?

2015. dec. 4. 09:17
 22/23 anonim ***** válasza:

"A törvény szerint az egyéni vállalkozó a tevékenységét legalább egy hónapig és legfeljebb öt évig szüneteltetheti. Ez egy lényeges változás az eddigiekhez képest."

Szóval ezek szerint ez megváltozott - én még a régebbi variációt tudtam.

Kedves 21-es hozzászóló: némileg emberségesebben és kulturáltabban is közölhetnéd azt, ha tévedek. Biztosan Te mindig mindent pontosan tudsz és még SOHA az életben nem tévedtél - jó Neked...:-)

Én viszont emberből vagyok és nem félek bevallani, ha tévedek :-)

Amúgy nem tudom, miért van szükség arra, hogy mindjárt minősítsd is az írásomat (lehetett volna egyszerűen csak azt írni, hogy nem így van, tévedek) - na de hát a Gyakorin vagyunk - miért is várok én itt emberi hangnemet.

Nem divat, csak a másik degradálása, megbántása, sárba döngölése... Szép napot kívánok és vidámabb életet :-)

2015. dec. 4. 11:55
 23/23 A kérdező kommentje:
Akkor nekem való a kata, mert ahogy az építőipart ismerem nagy hullámzások vannak, van mikor tele vagy munkával, van mikor meg semmi nem akar jönni.
2015. dec. 5. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!