Pékséggel rendelkező emberek! Ha én mindig bemennék a pékségetekbe és mondjuk megvenném az összes zsemlét és mondjuk egy adott péksüteményeteket akármennyi is van a polcon milyen kihatással lenne a zsemle egységárára?
Mondjuk tegyük fel van 50 zsemle a polcon én megvenném és nem kuncsaft körötökbe továbbadnám vagy csak kísérletből hétfőtől-szombatig mindig megvenném az összes zsemlét meg mondjuk az összes készleten lévő sajtosrúdat...
Csökkentenétek az egységárat, mert mondjuk mielőtt jönnék én addig mondjuk Magdi néni 4 zsemle helyett 6-ot vegyen. Vagy mivel biztosra tudnád, hogy megvenném horribilis árakra raknád fel a mégnagyobb profit érdekében?
Nem. Szimplán többet rendelnék.
Te elviszel 50et, bejönnek még 30an aznap reggel és zsemlét keresnek, akkor másnap nem 50zsemlét tennék a polcra, hanem 150et. Te megvennéd újra, az emberek megint keresnék, harmadnap 200+ zsemle lenne. (max nem tenném ki mind)
Ha meg nem jönnél be és rajtam maradna, akkor köv nap visszatérnék 50 darabra. A heti mennyiségnöveléses eladás behozná azt az 1x-i bukást.
"Szimplán többet rendelnék. "
Mit csinalsz, ha mar jelenleg is 100%-osan ki lenne hasznalva a pekseged kapacitasa? Boviteni hetek-honapokba telne.
Simán többet gyártanék és nem piszkálnám az árat.
+1 kocsi zsömlét (kb. 500 db) nem kapacitási kérdés legyártani, egy jól menő pékségben ez nem oszt nem szoroz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!