Laktozérzékeny vaok és mért van az hogy ha laktozmentes kaját eszem és a tunetek elöjönek? Pl laktozmentes tejet iszom. De ha olyan kaját eszem ami teljesmértékben laktozmentes pl zsemle atol semmi bajom ez vakon mért van?!
Na, akkor ezt fogalmazd meg érthetően, legyél szíves!
Most akkor a laktózmentes dolgokra néha kiújul a tünet, néha nem?
Most ha jól értelmezem, ha laktózmentes tejterméket eszel, akkor előjönnek a tünetek, de ha olyat eszel, amiben nincs semmilyen tejtermék, akkor rendben vagy?
Lehet, hogy nem a tejcukorra, hanem a tejfehérjére vagy allergiás. Olvass utána.
Laktozérzékeny vagyok.. és én leginkább olyan kaját eszem ami laktozmentes... de néha iszom olyan amire az van irva h :laktozmentes tej laktozmentes turó vagy turorudi akkor elöjönek a tunetek..
És egyáltalán nem szedem a tabletát sem mert atol is csak elöjön.... remélem igy már valamennyire értelmesebb voltam .:/
Hallottam már olyanokról, akik laktózérzékenyek voltak, de a laktózmentes tejtermékektől is rosszul lettek.
Ne egyél semmilyen tejterméket, ha nem bírod, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!