Mit "tud/hat/" egy 35 forintos zsemle?
A Budapest XIII. kerületi Lehel Csarnokban a vizes zsemle 13.- és 22.- forint közötti áron kapható.
Annak a titkát sem értem, hogy hogyan tudják azt 9.- ért is adni, de ugyanaz az áruda - egy másik sütöde vizes zsemléjét 35.- forintért kínálja.
Látszólag semmi extra nincs benne, illetve rajta (tehát nem valami magos)És elvétve azt is kérik a vásárlók!
A 35 a talán reális. A többi "ákcijós". Csak becsalogató.
13forintért otthon se sütök zsemlét, de még 20-ért sem.
Lehet reggel kávét főz.
Én 15.- veszem a zsemle darabját. És nem Tacskóba meg Corába, hanem pékesnél.
Ennyi lett az infláció és az adók miatt az ára, sok mindentől függ, pl. bérleti díja az üzletnek, az adók mértéke, és persze a bolt neve, mivel egy Franchise rendszernél a hálózati díjat is fizetnie kell, ha sok az alkalmazott utánuk is fizetni kell.
Emlékszem amikor egy gombóc fagyi 30Ft volt, pedig csak 26 éves vagyok, most meg 200-300 között van, talán van ahol 150-180 ért is láttam, de azok ilyen kis standok voltak.
errefelé az egyik koszovói/albán pékségben 40 Ft a zsemle...
de nem vizes, tömör, 3-4*-ese a tömege a tescos vizes zsemlének és kb 2,5 * akkora a térfogata...és íze is van, mégpedig jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!