Mibe fektess pénzt?

Figyelt kérdés
Szeretnék valami vállalkozást nyitni mivel van egy "jó" kis megtakarított pénzem. Turisztikai kisvárosban élek...Tele van panziókkal meg hotelekkel és klubbokkal. Érdemes lenne még valamibe belevágni? Ha igen, mibe?

2015. nov. 16. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyságrendileg sem említetted, hogy mennyi befektetnivaló pénzed van és mihez értesz, a kristálygömböm meg épp szervizben van.
2015. nov. 16. 15:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Bocs de én majd eldöntöm, hogy mibe fektetem a pénzem. Te meg szintén eldöntöd, hogy a tiedet mire pazarlod el.

"Tele van panziókkal meg hotelekkel és klubbokkal."

szerintem érdemes megnyitni a 32. hotelt, ha van rá 100 millád, és a 42. klubbot is, ha van rá 100 millád.

Úgy 99,9% esélyt adok hogy nicns 100 millád, szóval max a klubbok és hotelek ablakainak a mosására lenne elég pénzed.

Bár ebben is nagy üzlet van, egy hotelnek sok ablaka van ám. 500-1000Ft/ablak, hetente 1x mosással... 100ablaknál már 50eFt mínusz az dó és a tisztítószer.

2015. nov. 16. 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:

'Szeretnék valami vállalkozást nyitni'

Na az ilyen vallalkozasok buknak meg 2 honap alatt. Joember, olyat nyiss, amihez ertesz. A 'vallalkozas' nem arrol szol, hogy te ugymond beinditod, azt' csak omlik belole a penz sz*rasig. Az elejen bizony neked kell mindent csinalni, es ahhoz nem art, ha ertesz is valamihez. Mondjuk az 1. valaszolonak is nagy igazsaga van am abban, hogy az osszeg nagyon nem mindegy, meg az se, hogy Bivalyb*sznadon vagy epp Hevizen akarsz 'vallalkozni'...

2015. nov. 16. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!