Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Swinger klub nyitásának mik a...

Swinger klub nyitásának mik a feltételei?

Figyelt kérdés
Sehol nem találok erre vonatkozó információt. Sok club üzemel teljesen legálisan, de nem tudom mik lehetnek a feltételei.
2015. szept. 24. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek "papíron" úgy működnek mint a normális szórakozóhelyek. Az emberek fizetnek belépőt egyiknél egy koncert miatt, a másiknál pedig khm...más dolog miatt.

Én első körben megnézném hogy konkrétan mi a cég neve ami egy ilyen helyet üzemeltet, aztán a cégjegyzékben megnézném hogy milyen tevékenységi körök vannak bejegyezve hozzá.

Az a felállás legális, hogy jönnek idegenek és szexelnek egymással, de sok hely ott bukik el, hogy az idegen nők azok valójában fizetett prostituáltak és így ez már illegális.

Elméletben nem szükséges rendőri vagy alvilági kapcsolat, de szerintem anélkül hosszútávon ezt nem lehet csinálni.

2015. szept. 24. 15:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ez jó ötlet meglévő cégnél utánanézni a tevékenységi körnek. Nagyvárosban élek és itt még nincs ilyen jellegű hely, tehát konkurencia sem lenne így gondolom a maffia is elkerülne. Valamint igényes helyet szeretnék, nem prostikkal dolgozni:). Az anyagi feltételek adottak csak nem tudom, hogyan lehetne hivatalosan beindítani.
2015. szept. 24. 15:37
 3/3 anonim ***** válasza:

"konkurencia sem lenne így gondolom a maffia is elkerülne"

Én azért ennyire nem lennék ebben biztos. Pl. védelmi pénzt az étteremtulajdonosoktól nem a konkurencia szedi!

Az igényes hely és a prostituált még nem zárja ki egymást. Lepukkant lányokkal nem nagyon lehet felpezsdíteni a hangulatot! :)

Lehet tudni melyik város?

2015. szept. 24. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!