Swinger klub nyitásának mik a feltételei?
Szerintem ezek "papíron" úgy működnek mint a normális szórakozóhelyek. Az emberek fizetnek belépőt egyiknél egy koncert miatt, a másiknál pedig khm...más dolog miatt.
Én első körben megnézném hogy konkrétan mi a cég neve ami egy ilyen helyet üzemeltet, aztán a cégjegyzékben megnézném hogy milyen tevékenységi körök vannak bejegyezve hozzá.
Az a felállás legális, hogy jönnek idegenek és szexelnek egymással, de sok hely ott bukik el, hogy az idegen nők azok valójában fizetett prostituáltak és így ez már illegális.
Elméletben nem szükséges rendőri vagy alvilági kapcsolat, de szerintem anélkül hosszútávon ezt nem lehet csinálni.
"konkurencia sem lenne így gondolom a maffia is elkerülne"
Én azért ennyire nem lennék ebben biztos. Pl. védelmi pénzt az étteremtulajdonosoktól nem a konkurencia szedi!
Az igényes hely és a prostituált még nem zárja ki egymást. Lepukkant lányokkal nem nagyon lehet felpezsdíteni a hangulatot! :)
Lehet tudni melyik város?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!