Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Disco / Night Club lehet...

Disco / Night Club lehet veszteseges?

Figyelt kérdés

Ha kivalo party programok es temabulik lennek?

Ha nappal pedig (erotikus) tancorakat lehetne venni , tehat a hely maximalisan ki lenne hasznalva?

Szerintem ebben van az uzlet, ez az ami mindig kelendo lesz, pia , bulik esetleg a nok.

Mennyi esely van ra hogy becsodol?

Helyileg hol lenne megfelelo?

Vedelmi penz szedeset mennyire kell komolyan venni? Tenyleg mindenhol "kernek"?

2015. júl. 12. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Rengeteg ilyen helyet láttam becsődölni. Volt hogy a konkurencia embere "beépült" és belülről intézte el a klub sorsát. Láttam olyat is hogy a konkurencia emberei verték szét a helyet és a rendőrség "ismeretlen tettesek" ellen nyomozott. Szóval ha erre van pénzed és okosságot, úgy kezdj bele hogy van rendes csapatod akikben megbízol és rendes "védelmed".

A nappali erotikus táncról meg csak annyit hogy nem igazán tudnád hét közben kihasználni mert dolgoznak főként az emberek.

2015. júl. 12. 22:27
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

Felejtsd el ez az üzletágat. Ne haragudj de nem tudom te hol élsz.. Az utóbbi években legendás, több évtizede működő szórakozóhelyek mentek csődbe országszerte, profi irányítás, marketing és hírnév mellett.

DOKK, STUDIO, DOKKOLÓ, CORONITA, BANK DANCE HALL, WEST BALKÁN, MOULIN ROUGE DREAM HALL, BAHNHOF, WEST, M8, DEXION, BOB CAFÉ, BEACH PARTY CAFÉ, ÁTRIUM, COLUMBUS, MYTHOS stb.

Ennyi most ami hirtelen eszembe jutott. Pár éve még csutkán mentek a helyek. Nincs fiatal, és pénz az országban. Ha van az fesztiválokra megy. Nagyon sajnálom, mert én az első sorból néztem végig a helyek pusztulását. Ahogy évről-évre épülnek le. :(

2015. júl. 12. 22:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Linzben
2015. júl. 13. 07:18
 4/4 anonim válasza:

bármilyen hely lehet veszteséges.

a szórakoztatóipar nem egy könnyű pálya.

2015. júl. 15. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!