Milyen feltételei vannak egy lottózó nyitásának? Mire és mennyi pénzeket kell lerakni, hogyan működik jutalékrendszer? Nyitott-e valaki mostanában? Mik a tapasztalatai?
A nettó eladás 4%-át kapod meg (ebből még adózni kell és ki kell fizetni az alkalmazottakat), kaukciót kell tartanod a bankszámládon (kb. 400-800ezer ft az üzlet forgalmától függ), hogyha esetleg elveszne a pénz, akkor onnan legyen tartalék. Legalább 2 alkalmazott, akiknek vizsgát kell tenniük, kb. 50-80ezer asszem az 5 napos tanfolyammal együtt.
Nagyon spúrok, de legalább korrektek: ami a szerződésben meg van írva, ahhoz tartják is magukat.
Egy tanácsot fogadj meg kérlek!! Kedves fiatal nőket vegyél fel, pályakezdőket! Ez nem férfimunka, a pasiknak nincs ehhez idegzetük. Egy öreg, házsártos pasi tönkretehet mindent! Ne engedd az alkalmazottadat hogy hitelbe áruljon, és tartsd észben: lehet hogy ő dolgozik itt, de akkor is csak alkalmazott, ne bízd rá az üzletedet mert sok pénz forog benne. Ne engedd hogy kölcsön vegyen a kasszából.
A Szj Zrt. nagyon szigorú! Tarts be minden szabályt és akkor feljebb sorolnak, több jutit kaphatsz.
Célszerű más üzlettel egybekötni, pl kávézóval, újságossal, vegyesbolttal stb, hogy szélesebb vásárlói köröd legyen.
Nézd meg milyen lottózók vannak a környéken, és mindig legyél nyitva olyankor amikor ők nem.
Van képviselő aki segít.
Na nagyjából ennyi, én is csak egy alkalmazott vagyok, ennyit tudok, de tényleg nagyon figyelj oda kiket veszel fel.
Szia!
Sikerült megvalósítani a lottózót? Én is szeretnék nyitni, de nem tudom, hogy megéri-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!