Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kilátástalan helyzetbe került,...

Kilátástalan helyzetbe került, munkanélkül tengődő "túlképzettek" (nem feltétlen diplomások), tanulmányaikat megszakítani kényszerülők, "majdnem" diplomások, diplomások! Ki mernétek lépni a komfortzónátokból és bele mernétek vágni valami újba?

Figyelt kérdés
Mi lenne, ha összefognánk (a semmiből, nulláról kezdenénk) és belevágnánk közösen egy vállakozásba?

2015. szept. 2. 09:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem MLM.

Van tervem, akit érdekel priviben keressen.

Megosztás: Ugyanannyi betett összeg+idő+energia.

Nem viszik senki házát, nem borul a bili. Csak pozitívan.

2015. szept. 2. 19:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos tényleg nagyon naiv, amit felvázoltál, a konkrétumokat fölösleges lenne meghallgatni.
2015. szept. 2. 20:13
 13/14 A kérdező kommentje:
Ez is egy vélemény. Köszi. :)
2015. szept. 2. 20:18
 14/14 anonim ***** válasza:
69%

"nulla tőkével" - nem írtam ilyet

"a semmiből nulláról kezdve" = a kezdő tőkéért együtt szenvednénk. SZó szerint együtt izzadnánk ki.

Mégis hogyan??

Hiszen kilátástalan helyzetben lévő emberekről beszélsz.

Nos, engem továbbra is érdekel, bár nekem van némi befektetni való pénzem, de mint írtam, vállalkozáshoz kevés. (3 millió)

2015. szept. 2. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!