Miért nehéz Magyarországon vállalkozni?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok és szeretnék később majd egy vállalkozást. Viszont folyton hallom hogy milyen rossz ma itthon vállalkozni és ez folyton elveszi a kedvemet az egésztől. Értem hogy rossz a gazdasági helyzet de ennyivel nehezebb lenne egy profitáló céget alapítani mint mondjuk a nyugati országokban? Mit gondoltok?2015. aug. 30. 22:38
11/15 anonim válasza:
Itthon is meg lehet élni, csak nem a 1222. turkálót kell megnyitni.
Lehet egyéniként is nyomni főállás mellett, nem kell egyből bt meg kft-vel kezdeni.
12/15 anonim válasza:
Ja, csak az a nem mindegy, hogy a legtöbb esetben egy vállalkozás teljes embert igényel (persze vállalkozás függő, de rengeteg esetben kivitelezhetetlen főállás mellett vállalkozni).
13/15 anonim válasza:
"Lehet egyéniként is nyomni főállás mellett, nem kell egyből bt meg kft-vel kezdeni."
Ugyan úgy tejelheted a havi 50.000Ft-ot, akkor is ha csak 5000Ft bevételed volt...
14/15 anonim válasza:
"Ugyan úgy tejelheted a havi 50.000Ft-ot, akkor is ha csak 5000Ft bevételed volt..."
Főállás mellett nincs járulék!
15/15 anonim válasza:
Az a baj, hogy sokan úgy kezdenek el vállalkozni, hogy na én most megcsinálom és majd dől a lé.
Nulla szakértelemmel és nulla tapasztalattal garantált a bukás.
Aztán meg ki a hibás? Hát persze hogy a gonosz Magyarország aki ellehetetleníti a vállalkozókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!