Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Miért nehéz Magyarországon...

Miért nehéz Magyarországon vállalkozni?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok és szeretnék később majd egy vállalkozást. Viszont folyton hallom hogy milyen rossz ma itthon vállalkozni és ez folyton elveszi a kedvemet az egésztől. Értem hogy rossz a gazdasági helyzet de ennyivel nehezebb lenne egy profitáló céget alapítani mint mondjuk a nyugati országokban? Mit gondoltok?
2015. aug. 30. 22:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%

Itthon is meg lehet élni, csak nem a 1222. turkálót kell megnyitni.

Lehet egyéniként is nyomni főállás mellett, nem kell egyből bt meg kft-vel kezdeni.

2015. aug. 31. 17:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja, csak az a nem mindegy, hogy a legtöbb esetben egy vállalkozás teljes embert igényel (persze vállalkozás függő, de rengeteg esetben kivitelezhetetlen főállás mellett vállalkozni).
2015. szept. 3. 15:28
 13/15 anonim ***** válasza:
72%

"Lehet egyéniként is nyomni főállás mellett, nem kell egyből bt meg kft-vel kezdeni."

Ugyan úgy tejelheted a havi 50.000Ft-ot, akkor is ha csak 5000Ft bevételed volt...

2015. szept. 3. 18:19
 14/15 anonim ***** válasza:

"Ugyan úgy tejelheted a havi 50.000Ft-ot, akkor is ha csak 5000Ft bevételed volt..."

Főállás mellett nincs járulék!

2015. szept. 4. 15:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy sokan úgy kezdenek el vállalkozni, hogy na én most megcsinálom és majd dől a lé.

Nulla szakértelemmel és nulla tapasztalattal garantált a bukás.

Aztán meg ki a hibás? Hát persze hogy a gonosz Magyarország aki ellehetetleníti a vállalkozókat!

2015. szept. 4. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!