17 éves vagyok, kaptam egy panziót a szüleimtől. Mit csináljak? Mennyit tudok ezzel keresni? ötletek?
Figyelt kérdés
A szüleim pár éve vettek egy tipikus falusi parasztházat, azóta felujították kibővítették a 3x-osára rendberakták az udvart egyszóval egy kész panziót építettek nekem, mert ők nem akarnak ezzel foglalkozni azt akarják vállalkozó legyek. A ház közvetlenül vízparton van. Amint betöltöm a 18. életévemet (januárban) ki fogom váltani a vállalkozói igazolványt, és a szüleim azt akarják hogy enyém legyen vállalkozás és ezzel foglalkozzak (falusi turizmus, vendéglátás és hasonlók). De fogalmam nincs hogy induljak neki miket csináljak. Mennyit fogok tudni ezzel keresni? Milyen tennivalóim lesznek? Van valami ötletetek?2015. jún. 16. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!