Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ötletek érdekelnek, hogy ha...

Ötletek érdekelnek, hogy ha van kb 3 millió Ft-om, mihez lehetne nekifogni vagy befektetni?

Figyelt kérdés

Nem az a cél,hogy meggazdagodjak,hanem kezdeni kéne valamit az éltemmel.Most 20 éves vagyok,jelenleg német országban dolgozom,de ha családot alapítok akkor vége a külföldi munkának.Azt tervezem,hogy keresek egy kis pénzt,amiből valami vállalkozást indítanék vagy nem tudom.Az is eszembe jutott,hogy külföldről hozok be autókat/gépeket és itthon eladnám.Imádok vezetni,ha tehetném 24-ből 24-et autóban ülnék.

Ha ti a helyemben lennétek és lenne 3 milliótok mit tennétek? Esetleg gyűjtögessek még?

Hasznos válaszokat előre is köszönöm :)

2015. márc. 4. 18:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha Te nem tudod mit akarsz, akkor más mondja meg. De akkor mi értelme vállalkozást csinálni? Akkor mi különbözteti meg a jelenlegi munkahelyedtől?

Hasznos válasz rész:

SOHA ne kérdezd meg az embereket mihez kezdj 3 millió forinttal!!!!

Erre azt fogják mondani: Add nekem!!!

Persze nem így nyíltan, hanem kacifántosan, burkolva.

Nem mindenkinek való az az életforma. Amilyen határozatlan vagy egyenlőre közéjük sorollak, de mivel még fiatal vagy kialakulhat.

Szeretetből csinálni valamit nagyon szép és jó, erről mindig egy barátom jut eszembe, aki édesszájú volt, ezért elment cukrásznak, mert az milyen jó, majd lecsipegethet a sütikből. 2 évvel később már rá se bírt nézni bármire,amiben krém, vagy piskóta volt. És bár imádja a munkáját, már nem eszik sütit. Már csak termelő, nem fogyasztó.

Értem, hogy szeretsz vezetni, de csinálj végig egy évet úgy, hogy hetelnte levezetsz mondjuk 2000 kiló métert!

Év végére azt is átkoznád aki feltalálta a kereket.

Így késő estére ennyi jó tanácsom van.

2015. márc. 4. 22:32
 2/2 anonim ***** válasza:
hát ja én is azt mondanám, hogy fektesd be nálam...
2015. márc. 5. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!