Hogyan nyithatok külföldön saját ruhaüzletet?
Az lenne az elképzelésem, hogy Ukrajnában, közel a határhoz nyitnék egy ruhaboltot(nem turi). Innen Magyarországról szeretném beszerezni a terméket és azt árulni. Az érdekelne, hogy nagyjából mennyi tőkére lenne szükségem az induláshoz(tudom, hogy ez az ukrán ügyintézéstől és engedélyek árától is függ).
Ha itt megveszem a nagykerben, akkor bármilyen mennyiséget átvihetek a határon, ha megfelelően levámoltatom?
Kisebb üzletekben hogyan működik a raktárrendszer(vonalkód beolvas, be a gépbe, eladtam kikerül...). Ezeket a szoftvereket meg kell vásárolni, vagy kezdetben megoldható valahogyan másként? Hogyan működik a nyugta/blokk kiállítása a pénztárgéphez tartozik valamiféle terméknyilvántartó is, ami tudja, h mit adtam el, vagy csak az árat kell beírnom?
Minden hasznos infót szívesen fogadok :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!