Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek működőképes...

Szerintetek működőképes lehet? Zokni-harisnya-bikini üzlet. (a többi lent)

Figyelt kérdés

Lehetőségem nyílt egy megyeszékhely Főterén kibérelni egy üzletet, pici üzletről van szó, viszont forgalmas helyen. Arra gondoltam, hogy nyitnék egy zokni-harisnya-bikini shopot. Szerintetek működne? Plázákban szoktam látni ilyen standokat.

A vállalkozás egyéb költségeivel tisztában vagyok, van egy másik üzletem is.

A kérdés az, ti vásároltok ilyen helyen? Hol vesztek zoknit/harisnyát/bikinit?

Köszönöm a válaszokat!

2015. jún. 2. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:

CSaó!

Minőségi alapanyagból van? Úgy értem 100% pamut zokni? Mert olyat nehéz találni ám. Szerintem nem a legrosszabb ötlet de nem is a legjobb, viszont ha nem sima snassz termékeket árulsz hanem speckó színes zoknikat, szíynes mintás harisnyákat.. abban lehet valami.

2015. jún. 2. 12:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Minőségi cuccokban gondolkodom. De jól meg kell gondolni, hoz -e eleget egy ilyen típusú üzlet.

2015. jún. 2. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Van biztos egy csomó ilyen üzlet, de egy az, amit kiragadnék közülük. Kb. 10 éve tudtam meg, hogy létezik, nem járok arra mostanában, sajnos csak 2011-es az utcakép, de látszólag még mindig működik az üzlet. Rákeresetem a Facebook oldalára, nem csak látszólag, még mindig működik. Nem megyeszékhelyen van, hanem egy ~8000 fős városban.
2015. jún. 2. 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Én Magyarprszágon nem nyitnák üzletet

hacsak nincs kiszórható millióid

előbb megpróbálnám online

2015. jún. 2. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:

"A kérdés az, ti vásároltok ilyen helyen? Hol vesztek zoknit/harisnyát/bikinit? "

Én egy darabig egy kisboltban vásároltam a zoknit a fiamnak, mert ott valóban pamut zoknit árultak (ez tényleg ritka). Sajnos a minősége viszont csapnivaló - bár nem volt nagyon drága.

Rájöttem, ez így mégiscsak sokba kerül, folyton venni a varrásnál felszaladó zoknikat - most a LIDL-ben veszek zoknit, ami minőségben jó - de az meg kevert szálas :-(

Azt mondja a kisboltos, hogy a jó minőségű pamut zokni meg olyan drágán tudna beszerezni, hogy arra , ha még a saját hasznát is rá akarná tenni, nem tudná eladni.

2015. jún. 6. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!