14 évesen milyen munkát tudnátok nekem?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és szeretnék pénzt keresni. Örülnék ha valaki tudna nekem munkát. Miniszoknyát meg pár ruhát szeretnék venni, csak a szüleim nem engedik, hogy miniszoknyába legyek, ezért szeretnék egy kis pénzt keresni és venni magamnak. A munka szinte mindegy, az se baj, ha nem hivatalos. (mert ha jól tudom, még hivatalosan nem dolgozatok)2014. szept. 9. 19:49
1/10 anonim válasza:
Szerintem te is tudod mivel lehetne könnyen sok pénzt keresni :D
2/10 anonim válasza:
Legálisan sehol nem fogsz munkát kapni.
Illegálisan meg magadnak kell megkeresni a munkát.
Menj rokonokhoz, kérdezd meg, hogy zsebpénzért cserébe segítesz takarítani, vagy kutyát sétáltatni.
3/10 A kérdező kommentje:
De valaki ismeretlen nem tudna nekem adni? nem akarom, hogy kiderüljön...
2014. szept. 9. 20:38
4/10 anonim válasza:
Mégis milyen munkát kéne adni neked mint ismeretlen??
Tudsz szépen vasalni?? Esetleg tudsz szépen takarítani??Csináltál már valaha valamit???
(kerti munkára nem tudlak alkalmazni, mert a szomszédom fia jön át és csinálja amit kell, méghozzá elég ügyesen)
5/10 A kérdező kommentje:
Bármilyen munkát szívesen megcsinálnák... amit mondanak, csak valahogy szeretnék egy kis pénzt.
2014. szept. 9. 20:46
6/10 anonim válasza:
Nem azt kérdeztem, hogy milyen munkát csinálnál, hanem azt, hogy mit tudsz csinálni..Mit csináltál eddig?? Van bármi amiben szerinted jó vagy??
7/10 A kérdező kommentje:
takarítani, vasalni, mosni, bármilyen háztartási munkát meg tudnák csinálni.
2014. szept. 9. 20:54
8/10 anonim válasza:
Ha vidéki vagy akkor mehetnél gyümölcsösökbe,szőlőkbe.Most van a betakarítás.
10/10 A kérdező kommentje:
Pakson lakok.
2014. szept. 20. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!